Tofte og Hald & Co fusjonerer

Advokatfirmaet skal hete Tofte Hald og blir størst på Sørlandet.
BLIR KOLLEGAER: Karl Kristian Lofstad (t.v.), Randi Granvold, Thomas Nordgård, Elisabeth Finsnes, Hans Erdvik og Roald Solberg-Jacobsen. | Foto: Tofte Hald
BLIR KOLLEGAER: Karl Kristian Lofstad (t.v.), Randi Granvold, Thomas Nordgård, Elisabeth Finsnes, Hans Erdvik og Roald Solberg-Jacobsen. | Foto: Tofte Hald

Det forteller de to advokatfirmaene i en pressemelding.

Sammenslåingen skjer med virkning fra 1. januar.

– Med økende konkurranse og krav til våre virksomheter er det en naturlig utvikling å vokse sammen med Hald. Med dette steget styrker vi posisjonen både i Agder og nasjonalt, og vi vil stå enda bedre rustet til å tilby førsteklasses juridiske tjenester til næringslivet, det offentlige og privatpersoner, sier Hans Erdvik, styreleder i Tofte.

– Det er med stor entusiasme og engasjement vi ser på en felles fremtid i Tofte Hald. De to advokatselskapene har allerede en lang fartstid sammen gjennom nasjonalt samarbeid som medlemmer av Eurojuris, en slående lik firmakultur og felles kjerneverdier, sier styreleder i Hald, Roald Solberg-Jacobsen.

Tofte Hald vil fortsatt ha tilstedeværelse både i Kristiansand og Arendal og har en klar ambisjon om fortsatt vekst på begge lokasjonene, heter det.

«Selskapet vil gi regionen et lokalt og svært konkurransedyktig advokatmiljø som dekker de fleste fagområder. Et stort og attraktivt fagmiljø setter også Tofte Hald i en unik posisjon til å tiltrekke seg og rekruttere flere dyktige kollegaer i årene fremover», skriver de to selskapene. 

«Med sammenslåingen blir de tidligere virksomhetene begge tilført kompetanse som komplementerer deres eksisterende praksis og ekspertise, herunder blant annet knyttet til næringseiendom, transaksjoner, insolvens, arbeidsliv og skatt/avgift», heter det videre i pressemeldingen.

Randi Granvold, som i dag er daglig leder i Tofte, får samme rolle i Tofte Hald.

Tofte omsatte i 2022 for 48,2 millioner kroner, mens Hald & Co omsatte for 26,4 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også