Ny satsing bærer frukter: – Vi har til og med fått «drop-in»-kunder

Advokatfirmaet Kyrre forteller at de allerede har blitt tatt godt i mot i Sløvåg, bare et par måneder etter de etablerte sitt nye filialkontor. 
LOKAL TILSTEDEVÆRELSE: Senioradvokat Marita Dolores Leiva Mellingen og partner Bente Ebbesvik i advokatfirmaet Kyrre er to av fire advokater som driver filialkontoret i Sløvig. | Foto: Kyrre
LOKAL TILSTEDEVÆRELSE: Senioradvokat Marita Dolores Leiva Mellingen og partner Bente Ebbesvik i advokatfirmaet Kyrre er to av fire advokater som driver filialkontoret i Sløvig. | Foto: Kyrre

Den 1. januar åpnet advokatfirmaet Kyrre sitt tredje avdelingskontor i Sløvåg i Gulen kommune. Fra før har advokatfirmaet tilstedeværelse i Knarvik og Os, i tillegg til hovedkontoret i Bergen. 

«Fra 1. januar 2024 øker vi vår lokale tilstedeværelse i Nordhordland og Gulen for å imøtekomme behovene til våre klienter og samarbeidspartnere i regionen», skrev firmaet på sine hjemmesider da de annonserte det nye kontoret. 

De fire fra Kyrre som skal drive filialkontoret er partnerne Atle Birkeland, Bente Ebbesvik og Jakob Christensen, og senioradvokat Marita Dolores Leiva Mellingen. 

Til Nordhordland forteller Ebbesvik at det vil være folk på kontoret minst to dager i uken. 

Mellingen deler at de opplever at det lønner seg å ha en lokal tilstedeværelse. 

– Vi har fått god respons, både fra private og virksomheter. Vi driver mye med næring, og har godt kompetanse på arbeidsliv. Vi har til og med fått «drop-in»-kunder, sier hun avisen. 

I fjor økte Kyrre omsetningen til 53,4 millioner kroner, men økte kostnader svekket driftsresultatet noe. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også