Pål Martin Sand er død

Sand døde på Radiumhospitalet fredag, etter kort tids kreftsykdom.
HAR GÅTT BORT: Advokat Pål Martin Sand. | Foto: Dæhlin Sand Advokatfirma
HAR GÅTT BORT: Advokat Pål Martin Sand. | Foto: Dæhlin Sand Advokatfirma

Det skriver Dæhlin Sand Advokatfirma på sine hjemmesider.

«Vi har mistet en kjær venn og god kollega. Pål Martin Sand døde 24. mai på Radiumhospitalet etter kort tids kreftsykdom, bare 47 år gammel. Vi er i sorg over at Pål Martin er gått bort så altfor tidlig», skriver firmaet.

Sand etablerte Dæhlin Sand Advokatfirma sammen med Magnus Dæhlin i 2016, etter en lang karriere innen politikken, blant annet som statssekretær i Jens Stoltenbergs siste regjering. Ifølge firmaet etablerte han seg etter returen til jussen raskt som en svært dyktig og ettertraktet advokat.

I Dæhlin Sand har Sand jobbet med blant annet eiendomsrett, eiendomsutvikling og plan- og bygningsrett.

– Vi jobber mye med infrastruktur og store grunnervervprosjekter. Det er saker som får mye samfunnsoppmerksomhet. Vi har et fortrinn når vi kan utnytte både den klassiske advokatbakgrunnen, og også vår politiske bakgrunn, sa Sand da AdvokatWatch møtte ham og Dæhlin til et intervju i 2022.

«Han var alltid best forberedt, og han hadde en egen evne til å sette seg inn i store og komplekse saker på en måte som gjorde inntrykk på alle rundt ham. Pål Martin fremhevet aldri seg selv, men gjennom hardt arbeid og grundighet satte han en standard som vi andre forsøker å leve opp til. Han var usedvanlig samvittighetsfull i sitt arbeid, og så vel klienter som kolleger opplevde seg alltid godt ivaretatt», skriver advokatfirmaet om Sand.

«Med Pål Martins bortgang har vi mistet en trygg, omsorgsfull og snill kollega. Vi vil savne fine samtaler, tørrvittige kommentarer og hans varme, åpne og ujålete væremåte. Pål Martin var hel ved. Våre tanker går til Maren, Emil, Jørgen og Sigrid», skriver Dæhlin Sand.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også