AdvokatWatch

Velkommen til AdvokatWatch

Advokater og alle andre med interesse for den norske advokatbransjen har nå fått en ny nettavis.

Stian Olsen er redaktør i AdvokatWatch.

AdvokatWatch skal følge virksomheter og personer i den norske advokatbransjen tett. Vi skal servere eksklusive nyheter, i tillegg til å gi et daglig overblikk over de viktigste historiene fra bransjen.

AdvokatWatch skal gi deg uavhengig, kritisk og redelig næringslivsjournalistikk om advokatbransjen. Vi skal skrive om strategi, konkurranse, resultater, jobbskifter og mye mer.

I tillegg skal vi dekke de viktigste historiene fra revisorbransjen hvor de største revisorselskapene også har egne advokatvirksomheter.

Vårt mål er at advokater og andre, som besøker AdvokatWatch, skal få med seg det som skjer i advokatbransjen. Vi skal selvfølgelig dekke de store aktørene, men vi skal også vie oppmerksomhet til de mindre og mellomstore, som sjelden havner i søkelyset til de brede næringslivsmediene. Vi tar advokatbransjen på alvor, uansett om det går godt eller dårlig.

For å få full tilgang til AdvokatWatch må man være abonnent. Det er imidlertid mulig å få et uforpliktende og gratis prøveabonnement for de som ønsker å bli kjent med oss. Selv om du ikke er abonnent, kan du selvfølgelig følge vårt daglige nyhetsbrev.

Registrer deg på AdvokatWatch.no eller kontakt oss på advokatwatch@watchmedia.no for et utvidet og uforpliktende prøveabonnement til din bedrift.

Endelig er vi i gang! Vi i redaksjonen håper og tror på en god mottakelse, og gleder oss til å lage en herlig ny bransjeavis for advokat- og revisorbransjen.

Har du tips, ris eller ros? Ikke nøl med å ta kontakt med redaksjonen på redaksjonen@advokatwatch.no eller telefon 45 00 81 15.

AdvokatWatch er en del av det danske medieselskapet Watch Media, som driver en rekke abonnementsbaserte nisjemedier i Danmark, blant annet søsteravisen AdvokatWatch.dk. I Norge driver Watch Media også FinansWatch og EiendomsWatch. Selskapet er en del av Danmarks største avishus JP/Politikens Hus, et stiftelseseid selskap som har produksjon av uavhengig journalistikk som sitt eneste formål.

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch