AdvokatWatch

Flere advokater vil bli dommere

Tre nye søkerlister er offentliggjort av Innstillingsrådet for dommere.

Advokat Erik Rolfsen. | Foto: Advokathuset Kristiansund

Innstillingsrådet for dommere har nå publisert søkerlistene til to embeter som tingrettsdommer ved Møre og Romsdal tingrett, embete som tingrettsdommer ved Salten og Lofoten tingrett, samt embete som tingrettsdommer Haugaland og Sunnhordland tingrett.

Erik Rolfsen, som i dag jobber i Advokathuset Kristiansund, er en av søkerne ved Møre og Romsdal tingrett. Ifølge hjemmesiden til advokatfirmaet jobber han for næringslivet og med privatrett, herunder familierett, eiendomsrett og avtale-, kjøps- og erstatningsrett. Rolfsen er også høgskolelektor.

Gerd Anne Gammelsæter, som tidligere har jobbet som advokat, har også søkt. Hun er i dag seniorrådgiver i Kriminalomsorgen region vest.

Tidligere Adnor-advokat, Tone Harstad, står også på søkerlisten.

Når det gjelder den ledige stillingen som tingrettsdommer ved Salten og Lofoten tingrett, er Hjort-advokat Bea Brøndrup på søkerlisten. Brøndrup har nylig fått seg jobb som dommerfullmektig i samme tingrett.

Advokat i Sticos, Gard Lyng, har også søkt på den ledige jobben.

Videre vil Gard-Håvard Røren Sem-Onarheim, med bakgrunn fra DalheimRasmussen, bli tingrettsdommer ved Haugaland og Sunnhordland tingrett.

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch