Rettslokalene på Namsos pusset opp for millionbeløp: – Artig å vise fram hvor fint det har blitt for advokater utenbys

Bjerkan Stav-advokat Nils Christian Brandtzæg gleder seg til å ta i bruk de nyoppussede lokalene til Trøndelag tingrett på Namsos, som nå har åpnet.
– UTROLIG FLOTT: Advokat Nils Christian Brandtzæg (innfelt) er godt fornøyd med de nyoppussede lokalene på Namsos. | Foto: Trøndelag tingrett / Bjerkan Stav
– UTROLIG FLOTT: Advokat Nils Christian Brandtzæg (innfelt) er godt fornøyd med de nyoppussede lokalene på Namsos. | Foto: Trøndelag tingrett / Bjerkan Stav

Den offisielle åpningen fant sted tirsdag denne uken.

Ifølge Namdalsavisa var formannskapet i kommunen, kommuneledelsen, tingrettsledelsen og flere advokater blant de fremmøtte under åpningen.

Oppgraderingen av rettsstedet har kostet nærmere fire millioner kroner. Mesteparten av pengene har gått til å oppgradere det tekniske utstyret.

Trøndelag tingrett har nå inngått en ti års leieavtale med Namsos kommune. Både oppussingen og den langsiktige leieavtalen gleder Bjerkan Stav-advokat Nils Christian Brandtzæg, som var til stede under åpningen.

– Det er jo utrolig flott. For det første er det fine lokaler, men det viktigste for min del er at tingretten skal fortsette å være her. Det er tryggheten for oss. At de har satset her er viktig for min del, sier Brandtzæg til Namdalsavisa.

Han ser frem til å prosedere i retten.

– Det er klart at det er artig å komme hit, og det er her vi er på heimebane. Det er artig for oss å vise fram hvor fint det har blitt for advokater utenbys. Det er et rettssted man kan være stolt av, oppsummerer advokaten.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også