AdvokatWatch

Satser på håndball i toppserien ved siden av jobb som politijurist

Vilde Ueland har fast jobb som politijurist ved Politiet i Sør-Vest, men det går fortsatt en del timer med til håndballsatsingen i Sola.

Silje Ueland (midten) spiller for Sola HK i REMA 1000-ligaen ved siden av hennes faste jobb som politijurist. | Foto: Carina Johansen/NTB

Vilde Ueland fra Varhaug fikk vikariat som politijurist ved Politiet i Sør-Vest i oktober 2020. På denne tiden jobbet hun i Norges Idrettsforbund, og bodde i Bodø sammen med kjæresten sin, skriver Jærbladet.

Avisen skriver at hun med ny jobb på plass flyttet hun tilbake til Varhaug. Før julen 2020 ble vikariatet gjort om til fast jobb.

– Ingen av oss som fikk disse jobbene hadde særlig erfaring. Du kan trygt si at det ble en bratt læringskurve, sier Ueland.

Ved siden av jobben fikk hun også plass i troppen til Sola HK, som spiller i Norges toppserie i håndball, REMA 1000-serien. Ueland er imidlertid ute med en korsbåndsskade for tiden.

Til Jærbladet forteller hun at å bli advokat aldri var den store jentedrømmen.

– Det lå et ønske om en god utdanning i bunnen, men det var ikke helt selvsagt at det ble juss. Jeg hadde også tenkt på andre ting, men jussen trakk til slutt det lengste strået, sier Ueland til avisen, som fikk sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen i 2019.

Hun forteller videre at planen er å bli i politiet en god stund fremover, og etter hvert søke om advokatbevilling.

KPMG Law Norge har fått ny partner fra New York

Schjødt har hentet Marianne Lind Sahl fra Arntzen de Besche

Fire av de «fem store» inne på listen over landets mest attraktive arbeidsgivere innen juss 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch