AdvokatWatch

Var internadvokat i Equinor i flere år: Disse erfaringene har Håkon Stalheim Meldahl tatt med seg tilbake til Thommessen

Da Håkon Stalheim Meldahl returnerte til Thommesen i fjor høst etter flere år som internadvokat i Equinor, var han proppfull av nyttig erfaring om hvordan det er å sitte på klientsiden i store tvistesaker.

Håkon Stalheim Meldahl sier han tar med seg viktig erfaring fra sin tid som internadvokat i Equinor. | Foto: Thommessen

I 2013 startet Håkon Stalheim Meldahl som advokatfullmektig i Thommessen, etter å ha fullført master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen.

I september 2016 fikk han sin advokatbevilling, og ble fast advokat i Thommessen. Året etter gikk han over til Equinor som internadvokat, hvor han jobbet med tvisteløsninger, som han også gjør i Thommessen.

I et innlegg, som Thommessen har publisert på LinkedIn, sier Meldahl at han har hatt stor glede av bakgrunnen som advokat i Equinor, hvor han jobbet med store og komplekse tvister og prosjekt, samt compliance.

– Jeg lærte svært mye av rause, dyktige kollegaer i Norge og i utlandet, både advokater og det fremste av fagfolk innen teknologi og økonomi. Jeg fikk et unikt innblikk i hvordan det er å være på klientsiden i store tvistesaker. Dette tar jeg med meg tilbake i rollen som eksternadvokat, sier han.

Equinors juridiske avdeling har totalt 128 ansatte, fordelt på 14 land; Algerie, Angola, Argentina, Brasil, Canada, Nigeria, Norge, Russland, Singapore, Sør-Korea, Tanzania, Storbritannia, USA og Venezuela.

Da Meldahl returnerte til Thommessen i september i fjor, ble han samtidig forfremmet til senioradvokat.

Thommessen skriver at Meldahl i det kommende året skal jobbe med en kombinasjon av tvistesaker, løpende entrepriserettslig rådgivning og compliance.

– Vi er drevet av hva som skjer i forretningen og hva som beveger seg rundt oss

Fire av de «fem store» inne på listen over landets mest attraktive arbeidsgivere innen juss

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch