Var internadvokat i Equinor i flere år: Disse erfaringene har Håkon Stalheim Meldahl tatt med seg tilbake til Thommessen

Da Håkon Stalheim Meldahl returnerte til Thommesen i fjor høst etter flere år som internadvokat i Equinor, var han proppfull av nyttig erfaring om hvordan det er å sitte på klientsiden i store tvistesaker.
Håkon Stalheim Meldahl sier han tar med seg viktig erfaring fra sin tid som internadvokat i Equinor. | Foto: Thommessen
Håkon Stalheim Meldahl sier han tar med seg viktig erfaring fra sin tid som internadvokat i Equinor. | Foto: Thommessen

I 2013 startet Håkon Stalheim Meldahl som advokatfullmektig i Thommessen, etter å ha fullført master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen.

I september 2016 fikk han sin advokatbevilling, og ble fast advokat i Thommessen. Året etter gikk han over til Equinor som internadvokat, hvor han jobbet med tvisteløsninger, som han også gjør i Thommessen.

I et innlegg, som Thommessen har publisert på LinkedIn, sier Meldahl at han har hatt stor glede av bakgrunnen som advokat i Equinor, hvor han jobbet med store og komplekse tvister og prosjekt, samt compliance.

– Jeg lærte svært mye av rause, dyktige kollegaer i Norge og i utlandet, både advokater og det fremste av fagfolk innen teknologi og økonomi. Jeg fikk et unikt innblikk i hvordan det er å være på klientsiden i store tvistesaker. Dette tar jeg med meg tilbake i rollen som eksternadvokat, sier han.

Equinors juridiske avdeling har totalt 128 ansatte, fordelt på 14 land; Algerie, Angola, Argentina, Brasil, Canada, Nigeria, Norge, Russland, Singapore, Sør-Korea, Tanzania, Storbritannia, USA og Venezuela.

Da Meldahl returnerte til Thommessen i september i fjor, ble han samtidig forfremmet til senioradvokat.

Thommessen skriver at Meldahl i det kommende året skal jobbe med en kombinasjon av tvistesaker, løpende entrepriserettslig rådgivning og compliance.

– Vi er drevet av hva som skjer i forretningen og hva som beveger seg rundt oss

Fire av de «fem store» inne på listen over landets mest attraktive arbeidsgivere innen juss

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også