Ny advokatfullmektig i Grafill: – Her får jeg brukt hele min juridiske kompetanse

Marie Grønvik er ansatt som advokatfullmektig i Grafill.
Marie Grønvik skal blant annet jobbe med arbeidsrettslige spørsmål. | Foto: Grafill
Marie Grønvik skal blant annet jobbe med arbeidsrettslige spørsmål. | Foto: Grafill

Det skriver Grafill på sine hjemmesider.

Grønvik skal blant annet hjelpe medlemmer med arbeidsrettslige spørsmål, opplyser organisasjonen. Hun kommer fra en stilling som juridisk rådgiver i Skolelederforbundet og startet i jobben onsdag.

– Her får jeg brukt hele min juridiske kompetanse i et fagfelt som både er levende og i sterk utvikling. Jeg gleder meg også til å møte enkeltmedlemmene i Grafill, enten det er i en samtale, i et forhandlingsmøte eller på kurs, sier Grønvik til Grafill.

Advokatfullmektigen har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, samt en bachelorgrad i sosialt arbeid.

Ansettelsen skjer i kjølvannet av at Grafills styre vedtok å styrke administrasjonen med ytterligere juridisk kompetanse, særlig for å kunne tilby medlemmer mer juridisk bistand innen arbeidsrett. Det er et område hvor organisasjonen opplever økende etterspørsel.

– I tillegg jobbes det mye med både vederlagsforhandlinger og andre politiske oppgaver som involverer juridisk på huset, så tiden strekker ikke til. Nå blir vi en liten juridisk avdeling i Grafill, og det skal medlemmene nyte godt av. Det blir enda enklere og lettere å få rask og riktig hjelp, og vi blir en sterkere part i små og store forhandlinger, sier Christian Wadahl Uhlen, advokat i Grafill.

Grafill er en organisasjon for alle som arbeider eller utdanner seg innen design og illustrasjon. Organisasjonen har 1400 medlemmer.

– Gjenopptakelseskommisjonen får noe å tygge på

Wiersholm bistod Bane Nor Eiendom i milliardkjøp 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også