AdvokatWatch

To nye partnere i Svensson Nøkleby: – De har begge vokst og hatt sin utvikling hos oss

Christer Almquist og Marius Hvitmyhr er nye partnere i Svensson Nøkleby fra 1. oktober.

Christer Almquist (t.v.) og Marius Hvitmyhr er nye partnere i Svensson Nøkleby. | Foto: Svensson Nøkleby

Det melder Svensson Nøkleby i en pressemelding på sine hjemmesider.

De to advokatene ble begge hentet fra egne rekker, og har gått hele veien fra advokatfullmelktige til partner, lyder pressemeldingen.

Christer Almquist har vært i Svensson Nøkleby siden 2011. Han er rådgiver innen generell forretningsjus, og særlig bistår han selskaper som befinner seg i krevende situasjoner, som ved restrukturering, gjeldsordning og konkurs.

Marius Hvitmyhr fikk sin advokatbevilling i 2015, etter to år som advokatfullmektig i Svensson Nøkleby. Hvitmyhr arbeider hovedsakelig innenfor fagområdene fast eiendom, kontraktsrett og erstatningsrett.

I pressemeldingen forteller Bjarte Røyrvik, styreleder i Svensson Nøkleby, at han gleder seg over opptaket av de to nye partnerne.

– Det er ekstra stas at Marius og Christer nå blir partnere i Svensson Nøkleby. De har begge vokst og hatt sin utvikling hos oss, over mange år, sier han.

– De er grundige og entusiastiske, og har tydelige profiler, også som lagspillere. Nå er de rustet og klare til å ta posisjonen som partnere, både internt og for våre kunder. Vi gleder oss til å samarbeide om utviklingen av Svensson Nøkleby, fortsetter Røyrvik.

Etter opptaket av de to nye partnerne i oktober er det nå 19 partnere i Svensson Nøkleby.

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch