AdvokatWatch

Revisor forlater PwC for å bli journalist

Louise Eberhard-Gran skal jobbe med undersøkende journalistikk i VG.

Louise Eberhard-Gran forlater PwC og blir en del av VGs Dagsorden-avdeling. | Foto: Pressefoto

Det skriver avisen i en pressemelding.

Eberhard-Gran har bak seg nesten ti år i PwC. Hun har de siste fem årene jobbet i firmaets granskingsenhet og har erfaring fra både offentlige og private revisjoner og granskingsprosjekter.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å få muligheten til å jobbe med noen av Norges beste journalister, og glad for at VG tør å satse på ulike fagprofiler. Jeg har jobbet med økonomiske granskinger og varslingssaker i mange år, men i VG vil jeg i større grad få en stemme og kunne bidra til at viktige saker og temaer settes på dagsorden, sier Eberhard-Gran i pressemeldingen fra VG.

33-åringen er statsautorisert revisor med master i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole. Hun har også en mastergrad i Business Studies fra University of Edinburgh, opplyser VG.

Nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken er fornøyd.

– Louise er en utradisjonell rekruttering for VG, og vil bringe et nytt perspektiv og ny metodikk til redaksjonen. Det gjør ansettelsen ekstra spennende og vi er virkelige glade for at Louise har tatt et modig valg og takket ja til jobben i VG, sier Håndlykken.

– Vi ser at dette er kompetanse som er viktig i alle de redaksjonelle avdelingene og i mange av våre undersøkende prosjekter, sier hun.

Gir seg i SANDS og satser på noe helt annet 

Trond Ingebrigtsen leder Advokatfirmaet PwC: – Det er en vanvittig båndbredde i firmaet som vi kan kapitalisere på

PwC sikret rammeavtale med Tromsø kommune 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch