Tre får nye roller i Bull

Christine Stousland blir senioradvokat ved nyttår, mens Ane Rødstøl og Aksel Fossbakken blir faste advokater, skriver advokatfirmaet i et innlegg på LinkedIn.
Christine Stousland (til høyre), Ane Rødstøl og Aksel Fossbakken rykker opp i Bull. | Foto: Bull
Christine Stousland (til høyre), Ane Rødstøl og Aksel Fossbakken rykker opp i Bull. | Foto: Bull

Det er tiden for opprykk i advokatfirmaene, og Bull er intet unntak.

Der får Christine Stousland, Ane Rødstøl og Aksel Fossbakken nye roller ved nyttår, opplyser advokatfirmaet i en melding onsdag. Førstnevnte blir senioradvokat, de to andre faste advokater.

Stousland er tilknyttet fagområdet IP, IT og personvern, Rødstøl er tilknyttet fagområdet arbeidsliv, mens Fossbakken jobber med offentlige anskaffelser, skriver Bull i innlegget på LinkedIn.

– Vi er skikkelig glade for å ha dere med på laget, skriver Bull i innlegget og gratulerer alle de tre advokatene med opprykk.

I november flyttet Bull inn i nye lokaler i Universitetsgata 9.

– Vi legger til rette for mer teamarbeid og vi får bedre muligheter for både fysisk og digital samhandling og kunnskapsdeling. Vi kommer til å ha noen steder hvor de ansatte kan jobbe konsentrert, alene eller sammen med andre, og noen hvor vi kan være sosiale, sa Tine Wærsten, Chief Operating Officer i Bull, til AdvokatWatch da.

Spiller inn ny sesong av podkast om kvinner i advokatbransjen: – Jo lenger opp i gradene en kommer, jo færre kvinner er det igjen

Mandag flytter Bull inn i nye lokaler 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også