AdvokatWatch

– For en som har vokst opp på bygda så var juss og advokatyrket en fjern virkelighet

Codex Advokat Oslo har fått ny advokatfullmektig.

Advokatfullmektig Nicklas Brenna Karlsen. | Foto: Codex Advokat Oslo

Nicklas Brenna Karlsen har startet som advokatfullmektig i avdelingen for familierett i Codex Advokat Oslo, melder advokatfirmaet på sine nettsider.

Ifølge Karlsen jobber han typisk med utredning av juridiske spørsmål, utarbeiding av rettslige dokumenter og notater. I tillegg forteller han at han bistår med annet arbeid som er nødvendig.

– For en som har vokst opp på bygda så var juss og advokatyrket en fjern virkelighet, svarer Karlsen på spørsmål om hva som inspirerte han til å starte med juss.

Han forteller deretter at et langt liv i idretten, kombinert med gode karakterer, førte han til en posisjon hvor han kunne hva han ville.

– Idretten virket som et trygt valg, men nysgjerrigheten dro meg over til juss og forretningsverden. Juss ble for meg noe jeg bare måtte prøve. Hadde jeg ikke prøvd så ville jeg angret på at jeg ikke i det minste ga det et forsøk, sier han.

– Inspirasjonen var å prøve noe helt nytt og noe som var veldig fjernt fra hverdagen og omgivelsene mine på bygda. 5,5 år senere angrer jeg ikke akkurat på det valget når jeg nå sitter som advokatfullmektig i Codex Advokat, fortsetter Karlsen.

Karlsen utdyper også hvorfor han havnet i nettopp Codex Advokat.

– Codex Advokat er en bedrift som verdsetter holdninger og verdier som treffer meg svært godt som menneske. I tillegg er Codex opptatt av å være fremoverlent og være med på utviklingen i samfunnet, noe som er spesielt synlig gjennom diverse sosiale medier, sier Karlsen.

Han mener advokatbransjen for mange kan oppleves som utilgjengelig og dyr.

– Med Codex føler jeg at jeg er en del av et selskap som forsøker å bryte med tradisjonelle normer i advokatbransjen som kan være til gunst for flere mennesker, sier han.

– Det er positivt at vi får mulighet til å påvirke selskapets retning, utvikling og verdiskapning i større grad enn før

Han har lang fartstid i Codex Advokat Oslo. Nå er Bent Sande Kverme blitt partner i et annet advokatfirma

Bestemte seg som 14-åring – nå er Hedda Marie Aursnes endelig advokat

Her står hun med det synlige beviset: – At det nå har blitt virkelighet er veldig stas 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch