Tre nye advokatfullmektiger til Ræder

Konstanse Løfors, Annette Reinsberg og Olivia Zwick-Røthe er nye advokatfullmektiger i Ræder.
Konstanse Løfors (t.v.), Annette Reinsberg og Olivia Zwick-Røthe. | Foto: Ræder
Konstanse Løfors (t.v.), Annette Reinsberg og Olivia Zwick-Røthe. | Foto: Ræder

Det opplyser Ræder i en e-post til AdvokatWatch.

Konstanse Løfors er tilknyttet faggruppen restrukturering og insolvens. Hun har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo i 2021. Masteroppgaven hennes handlet om proformaavtaler, med tittelen «Den subjektive objektiviteten. En kritisk gjennomgang av den objektive proformaregelen i beslagsretten – med særlig fokus på regelens subjektive sider». Løfors har tidligere også vært trainee i Ræder.

Anette Reinsberg er tilknyttet faggruppen arbeidsrett, men jobber ifølge Ræder også med varierte spørsmål innen corporate. Reinsberg har tidligere vært advokatfullmektig i BAHR. Hun har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo i 2017.

Olivia Zwick-Røthe er tilknyttet Ræders eiendomsavdeling. Hun har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen i 2016, der hun skrev master innenfor opphavsrett, med tittelen: «Grensene for nyhetsmedias bruk av andres åndsverk – En avveining av opphavsretten mot ytrings- og informasjonsfriheten». Zwick-Røthe har flere trainee-opphold bak seg, blant annet i Thommessen og Deloitte Advokatfirma.

Ny partner i Ræder skal styrke deres posisjon innenfor skatt og corporate

Fem opprykk i Ræder

– Jeg trer inn som partner i et selskap jeg kjenner svært godt 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også