Disse fire har fått jobb i Harris

Fire nye advokafullmektiger har fått jobb i Harris.
Kevin Grindland, Pia Kjelsrud Johansen, Maria Sterri Fjell og Hanne Bentzen har fått jobb i Harris. | Foto: Harris
Kevin Grindland, Pia Kjelsrud Johansen, Maria Sterri Fjell og Hanne Bentzen har fått jobb i Harris. | Foto: Harris

Det opplyser advokatfirmaet på sine nettsider.

Kevin Grindland skal i hovedsak jobbe med eiendomsutvikling, plan og bygningsrett og andre fagfelt knyttet til eiendom. Han kommer fra stillingen som gruppeleder byggesak i Sweco. Grindland har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen i 2013.

Pia Kjelsrud Johansen avsluttet nylig utdannelsen ved Universitetet i Bergen. Hun har tidligere jobbet i Jusformidlingen, samt vært trainee hos Advokatfirmaet Alver. Johansen er også sekretær i domsutvalget i Norges idrettsforbund.

Maria Sterri Fjell kommer også rett fra studenttilværelsen hvor hun fullførte sin master i rettsvitenskap i Bergen i fjor. Hun har tidligere vært trainee i nettopp Harris, og sier hun fikk et godt inntrykk gjennom det oppholdet. Fjell har også tidligere vært juridisk førstekonsulent i sekretariatet for Pasientskadenemnda.

Den siste som har fått jobb i denne omgang hos Harris, er Hanne Bentzen. Ifølge Harris kjenner hun advokatfirmaet fra før i forbindelse med at managing partner Olav Pedersen var hennes veileder da hun skrev masteroppgave om Kommunens erstatningsansvar ved naturskader. Bentzen har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen i 2021.

Trio ble ikke med videre da advokatfirmaet gikk inn i Harris – dette gjør de i dag

Sammenslåingen av Harris og DalheimRasmussen er et faktum: Fem nye partnere på plass 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også