AdvokatWatch

Blir ny partner i Homble Olsby

Trond Erik Kvalsnes forlater Simonsen Vogt Wiig og blir partner i Homble Olsby.

Trond Erik Kvalsnes forlater Simonsen Vogt Wiig og blir en del av partnerskapet i Homble Olsby. | Foto: Homble Olsby

Det bekrefter Homble Olsby i en pressemelding.

Trond Erik Kvalsnes var ferdigutdannet jurist ved Universitetet i Oslo i 2001. Etter utdanning startet han som advokatfullmektig i Haavind, før han i 2006 ble advokat i Abelia i Næringslivets Hovedorganisasjon.

I 2011 startet han i Simonsen Vogt Wiig, hvor han jobbet som senioradvokat. Etter elleve år går veien nå videre for Kvalsnes til Homble Olsby, hvor han blir det nyeste tilskuddet i partnerskapet.

Fra 1. april tiltrer han som partner i Homble Olsby, som er samarbeidspartner med det internasjonale selskapet Littler.

I en pressemelding på deres egne hjemmesider forteller Kvalsnes til Homble Olsby at han gleder seg over å ha fått muligheten.

Videre skriver Homble Olsby at Kvalsnes har lang erfaring innen både arbeidslivsjuss og ledelse. Hans spesialkompetanse ligger innen arbeidskonflikter og maktkamp, varslingssaker, undersøkelser og granskinger, endrings- omorganisering- og nedbemanningsprosesser samt i oppfølging av medarbeidere.

Managing partner i Homble Olsby, Ole Kristian Olsby, forteller i pressemeldingen at de gleder seg over å få Kvalsnes med på laget.

– Han er en kompetent, dyktig og erfaren advokat som kompletterer oss og passer godt inn i vår strategiske retning, sier han.

Juridisk direktør fikk styrelederverv

Har jobbet med konkurs- og restruktureringssaker i nesten elleve år – nå er han oppnevnt som bostyrer

Fra Kvale til Haavind

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch