AdvokatWatch

Hun er Havers nye ressurs innen arbeidsrett

Kathrine Berglie kommer fra stillingen som advokat i PwC.

Advokat Kathrine Berglie er på plass hos Haver i Stavanger. | Foto: Haver

Det er på LinkedIn at Haver fredag ettermiddag har offentliggjort at Kathrine Berglie nå har fullført sin første uke i advokatfirmaet.

«Denne uken har vi hatt gleden av å ønske advokat Kathrine Berglie velkommen til oss! Hun styrker vårt team i arbeidsrett, og skal også jobbe med tvist og prosedyre», skriver Haver.

Berglie var ferdigutdannet i 2014 og begynte karrieren som advokatfullmektig i TP Advokatfirma, hvor hun senere også ble advokat. De siste fire årene har hun jobbet som advokat i PwC.

Nå blir hun altså en del av Havers team i arbeidsrett.

Innen arbeidsliv jobber firmaet hovedsakelig for klientens ledelse og HR-avdeling i private og offentlige virksomheter, men også for enkeltpersoner, organisasjoner og virksomheter, opplyser de.

– Signalene jeg har fått fra partnerskapet gir meg trygghet til å tro på at balansen med familielivet og partnerrollen skal gå fint 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch