AdvokatWatch

Han har bakgrunn fra Thommessen og Hjort. Nå blir Henrik Larsen juridisk direktør i Telia Norge

Henrik Larsen er Telia Norges nye juridiske direktør.

Henrik Larsen. | Foto: Telia

I en pressemelding onsdag morgen opplyser Telia Norge, at de har ansatt Henrik Larsen som ny juridisk direktør. Larsen blir også en del av ledergruppen.

– Jeg er veldig glad for at Larsen har takket ja til å lede juridisk avdeling i Telia Norge, sier administrerende direktør Stein-Erik Vellan.

– Han har vist seg som en svært dyktig og kompetent advokat gjennom flere år hos oss, og har også verdifull erfaring fra ulike advokatfirmaer og fra domstolene. Det er alltid fint å rekruttere fra egne rekker, og jeg er trygg på at vårt juridiske team vil fortsette sitt svært gode arbeid fremover med Larsen som leder, fortsetter Vellan.

Larsen har jobbet i Telia Norges juridiske avdeling siden 2015, der han har vært ansvarlig for regulatoriske forhold. I tillegg er han ansvarlig for nettnøytralitet i hele konsernet, heter det i pressemeldingen.

Han er utdannet cand.jur. fra Universitetet i Oslo, og har en mastergrad i International Business Law fra King’s College London, opplyses det om.

Larsen har tidligere blant annet jobbet i Thommessen og Hjort. Han forlot sistnevnte i 2015, etter fem år i firmaet. Han har også vært trainee i Schjødt og Selmer, i tillegg har han jobbet som dommerfullmektig.

– Jeg takker for tilliten og gleder meg til å lede en meget kompetent avdeling fremover, juridisk avdeling i Telia består av en gjeng veldig dyktige jurister og advokater som det vil være et privilegium å få lede videre, og vi har mange spennende arbeidsoppgaver foran oss, uttaler Larsen.

Hun skal lede Deloittes arbeid innen legal M&A

Tidligere senioradvokat i Grette og Hjort vil jobbe med arbeidsrett i kommune

Hun blir SINTEFs første juridiske direktør noensinne: – Jeg kunne ikke si nei 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch