Han er Solvers nye advokat

Solver har fått en ny advokat på plass.
Advokat Erik Stendal. | Foto: Vectio
Advokat Erik Stendal. | Foto: Vectio

Nylig starter Erik Stendal som advokat i Solver i Oslo.

– Jeg ønsker å takke alle i firmaet for veldig hyggelig mottakelse. Etter kun en drøy uke i stillingen er jeg sikker på at dette kommer til å bli en veldig spennende arbeidsplass. Jeg gleder meg, skriver Stendal på sin egen LinkedIn-profil.

Stendal kommer fra et annet firma i Oslo, Vectio, hvor han jobbet innen eiendomsrett, erstatningsrett, kontraktsrett og forsikringsrett.

– Stendal har betydelig erfaring med saker om fast eiendom, herunder saker som springer ut av kjøp og salg samt rettigheter knyttet til fast eiendom. Han har i den forbindelse opparbeidet seg bred erfaring med forhandling, mekling og prosedyre for både tingretten og lagmannsretten. Erik prosederer både straffesaker og sivilrettslige saker, skriver hans forrige arbeidsgiver på sine nettsider.

–  Jeg takker alle i Vectio for et lærerikt og morsomt år og ønsker dere lykke til fremover. Klientene deres er heldige som har dere som advokater, uttaler Stendal.

Stendal har også tidligere jobbet som advokatfullmektig i Legal24. Han har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo i 2014.

I forrige måned fikk Solver på plass en ny økonomisjef, samt en ny advokatfullmektig.

Han er Solvers nye økonomisjef

Fra Økland til Solver

Ny advokat i Solver: – Hun besitter bunnsolid arbeidsrettskompetanse

– Jeg har stor tro på at det er både nyttig, men ikke minst på tide, at advokatbransjen tenker annerledes om måten advokattjenester tilbys

Han er ny advokat i Solver 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også