Henter partner fra Statsbygg

Spesialistfirma utvider partnerskapet.
Partner Nora Nøkleby Sunde i Wahl-Larsen. | Foto: Wahl-Larsen Advokatfirma
Partner Nora Nøkleby Sunde i Wahl-Larsen. | Foto: Wahl-Larsen Advokatfirma

Nora Nøkleby Sunde er ny partner i Wahl-Larsen Advokatfirma. Det melder Sunde selv på LinkedIn.

Hun kommer fra stillingen som rådgiver i juridisk seksjon i Statsbygg, hvor hun har vært ansatt siden 2018. Sunde har tidligere også vært advokat i Østgård i Tromsø, som er ett av Nord-Norges største advokatfirma.

– Nora Nøkleby Sunde arbeider hovedsakelig med kontraktsrett, fast eiendoms rettsforhold, entreprise og rådgivning innen offentlige anskaffelser. Hun har erfaring innen bygg- og anlegg, og bistår med kontraktsutforming, løpende kravs- og endringshåndtering, sluttoppgjør, mekling, samt rettslige prosesser for de alminnelige domstoler, skriver Wahl-Larsen om nysigneringen på sine nettsider.

– Hun har god kjennskap til anskaffelsesregelverket og bistår oppdragsgiver og leverandører på alle trinn i anskaffelsesprosessen. Hun har erfaring med tvister knyttet til fast eiendom, jordskifte og skjønn. Hun har også erfaring med gjennomføring av private og offentlige dødsboskifter, skriver de videre.

Sunde har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Tromsø i 2014. Hun har også spesialfag i internasjonale kontrakter og mekling ved Bond University i Australia.

Spesialistfirmaet Wahl-Larsen omsatte i 2021 for 45,6 millioner kroner.

Rekordomsetning for spesialistfirma

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også