Blir ny salgsdirektør i KPMG

Denne uken starter Thomas Lysell Amundsen som ny salgsdirektør i KPMG, hvor han skal ha særlig ett ansvarsområde.
Thomas Lysell Amundsen blir ny salgsdirektør i KPMG. | Foto: KPMG
Thomas Lysell Amundsen blir ny salgsdirektør i KPMG. | Foto: KPMG

Det melder KPMG selv i en pressemelding på sine hjemmesider.

Thomas Lysell Amundsen begynner i en ny rolle som salgsdirektør i KPMG denne uken. På sine hjemmesider skriver KPMG at han vil få et spesielt ansvar for selskapets salg av løsninger og tjenester knyttet til Microsoft.

– Jeg gleder meg til å bli med på å styrke KPMGs satsing på tjenester knyttet til digital transformasjon og implementering av Microsoft-forretningsapplikasjoner, sier Amundsen i pressemeldingen.

Amundsen kommer til KPMG fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i Teleplan Globe. Han har tidligere også jobbet over syv år i Microsoft, blant annet som leder for strategiske allianser.

Den nye salgsdirektøren trekker frem KPMG sin tverrfaglige tilnærming som en av grunnene til at han ønsket å begynne i selskapet.

– Jeg ser fram til å bli en del av KPMG-teamet og lede deres Microsoft-salgsorganisasjon. Selskapet jobber veldig tverrfaglig og har et bredt spekter av kompetanse. Det synes jeg er veldig spennende. Kombinert med en enorm global erfaringbase og alliansepartnere som Microsoft representerer er dette noe helt unikt som kundene kan få tilgang til, sier han videre i pressemeldingen.

KPMG landet avtale med Norges største renovasjonsselskap

KPMG skal granske Forskningsrådet

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også