AdvokatWatch

Ida Brabrand og Alexander Mollan blir assosierte partnere i Brækhus

De to advokatene skal styrke Brækhus sin satsing innen medierett og personvern.

Alexander Mollan og Ida Brabrand blir assosierte partnere. | Foto: Brækhus

Brækhus opplyser om opprykkene på sine hjemmesider.

– Brabrand og Mollan er begge svært dyktige advokater. Opprykkene styrker Brækhus’ teknologiavdelings satsing innen medierett og personvern. Det er i tillegg en viktig annerkjennelse av deres erfaring og kompetanse, og merverdien de skaper for våre kunder. Vi er heldige som har dem med på laget, sier managing partner Frank C. Aase i Brækhus i en uttalelse fra firmaet.

Brabrand er spesialisert innen medierett, ytringsfrihet og arbeidsrett. Hun bistår ulike aktører innen mediebransjen med spørsmål knyttet til forholdet mellom etikk og juss.

Hun har også bred erfaring fra tvisteløsning og forhandlinger. Utdannelsen og arbeidserfaringen som journalist kommer godt med i rollen som fast programleder for Brækhus-podkasten Lovlytt.

Mollan har sin ekspertise innen teknologirett og compliance.

Han bistår klienter med kommersielle IT-kontrakter, personvern, cybersikkerhet, samt tilbudsutarbeidelser og i forhandlinger i store IT-prosjekter. Mollan hjelper også klienter med å ivareta deres regulatoriske ansvar innenfor rettsområdene for gambling, menneskerettigheter og miljø, opplyser Brækhus.

Både Brabrand og Mollan har jobbet i Brækhus siden 2015.

Onsdag kom nyheten om at Ingerid Eidesvik Lie fra Brækhus sin eiendomsavdeling blir partner i advokatfirmaet fra 1. juli. Hun har dermed gått hele veien fra fullmektig til partner i firmaet.

Ingerid Eidesvik Lie blir partner i Brækhus

Effektivisering av driften var en av faktorene som bidro til at 2021 ble et «økonomisk tilfredsstillende år» for Brækhus 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch