AdvokatWatch

Seks opprykk i Simonsen Vogt Wiig

Simonsen Vogt Wiig har nå tre nye assosierte partnere og tre nye specialist counsels.

(f.v. oppe) Camilla Flatum, Thorgeir Hole og Erik Martinius Klevmo har blitt specialist counsels, og (f.v. nede) Øyvind Grøneng, Silje Færevåg Stokland og Morten Valvatne Meyer har blitt assosierte partnere i Simonsen Vogt Wiig. | Foto: Simonsen Vogt Wiig

Det melder Simonsen Vogt Wiig selv på sine hjemmesider.

Advokatene Camilla Flatum, Erik Martinius Klevmo og Thorgeir Hole rykker opp og blir specialist counsels i Simonsen Vogt Wiig.

Flatum har jobbet i Simonsen Vogt Wiig siden 2006, og er spesialisert innen shippingtransaksjoner. Hun har bred erfaring fra shippingsektoren, og bistår både eiere, meglere og finansinstitusjoner, ifølge Simonsen Vogt Wiig.

Klevmo bistår nasjonale og internasjonale klienter i EU/EØS-regulatoriske forhold, konkurranserett, statsstøtte og offentlige anskaffelser. Han har vært i Simonsen Vogt Wiig siden 2015, og er tilknyttet deres EU- og konkurranserettsteam.

Hole har vært advokat i Simonsen Vogt Wiigs arbeidsrettsavdeling siden 2002. Han bistår offentlige og private virksomheter, og har også lang erfaring med å bistå tilbydere i helsesektoren med ulike helsespørsmål, ifølge advokatfirmaet.

Sammen med tre opprykk til specialist counsels, opplyser Simonsen Vogt Wiig i en annen melding, at de også har utnevnt tre nye assosierte partnere ved deres Bergen-kontor. Morten Valvatne Meyer, Øyvind Grøneng og Silje Færevåg Stokland har blitt assosierte partnere.

Meyer har vært i Simonsen Vogt Wiig siden 2017. Meyer er spesialisert innen M&A, kontraktsrett, fast eiendom og skatterett. Han har lang erfaring med omorganisering og med å bistå kjøpere og selgere med salg og kjøp av aksjer og virksomheter, ifølge Simonsen Vogt Wiig.

I 2017 startet også Grøneng i Simonsen Vogt Wiig. Han bistår både norske og internasjonale klienter i et bredt spekter av spørsmål innen handelsrett, og at han har lang erfaring med tvisteløsning, både for de ordinære domstoler og i voldgift.

Stokland er en del av Simonsen Vogt Wiig sitt shipping og offshore-team. Hun har vært tilknyttet firmaet siden 2011. Hun har betydelig erfaring med tvisteløsning, både for de ordinære domstoler og i voldgift.

Frank Almås blir partner i Simonsen Vogt Wiig: – Han har en attraktiv kompetanse

Simonsen Vogt Wiig passerte 600 millioner kroner i omsetning i 2021: – Aktiviteten hos oss så langt i år er på linje med fjoråret

Fredag trer den nye åpenhetsloven i kraft - Simonsen Vogt Wiig har lansert app som skal være en «innledende stifinner» til den nye åpenhetsloven

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch