Var juridisk direktør i sjøforsikringsselskap – nå etablerer han sin egen advokatpraksis

Etter nesten 19 år i Norwegian Hull Club starter Per Åge Nygård for seg selv.
Norwegian Hull Cllub, hvor Per Åge Nygård jobbet i nesten 19 år, har hovedkontor i næringsbygget Skipet i Solheimsviken i Bergen. | Foto: GC Rieber Eiendom
Norwegian Hull Cllub, hvor Per Åge Nygård jobbet i nesten 19 år, har hovedkontor i næringsbygget Skipet i Solheimsviken i Bergen. | Foto: GC Rieber Eiendom

Det forteller Nygård selv på LinkedIn.

– Jeg ser nå fram til å jobbe som uavhengig advokat og konsulent, skriver Nygård, som forlot Norwegian Hull Club ved månedsskiftet.

Der har han vært juridisk direktør i nesten to tiår, etter at han i januar 2004 tok fatt på sin andre periode i sjøforsikringsselskapet.

Nygård er både advokat og sertifisert mekler. Ifølge mekling.no er han spesialisert innen forsikringsavtaler og skadebehandling. Han har omfattende erfaring med kontraktsforhandlinger både i Norge og internasjonalt, samt tvisteløsning i og utenfor domstolene.

Advokaten startet sin karriere som saksbehandler i Norwegian Hull Club sent på 1980-tallet. Tidlig på 2000-tallet tilbrakte han flere år som advokatfullmektig i Wikborg Rein, før han returnerte til sin tidligere arbeidsgiver og fikk rollen som juridisk direktør.

Fremover skal han altså drive sin egen advokatpraksis.

Schjødt signerer to partnere fra Simonsen Vogt Wiig 

Blir juridisk leder i teknologiselskap 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også