AdvokatWatch

Når de to advokatene denne måneden kommer tilbake fra foreldrepermisjon, har begge rykket opp til nye roller i firmaet

Karoline Hagen blir assosiert partner i Aurlien Vordahl & Co, mens Isabel Borgstrøm rykker opp fra advokat til senioradvokat, meddeler advokatfirmaet i en pressemelding.

Karoline Hagen (t.v.) og Isabel Borgstrøm. | Foto: Aurlien Vordahl & Co

Managing partner Are Aurlien er godt fornøyd med begge to.

– Hagen er en av våre viktigste nøkkelpersoner innen eiendom og hennes spesialkompetanse er svært etterspurt, både som advokat og foredragsholder. Hennes kompetanse samt gode klienttekke, har vært et vesentlig bidrag til AVCOs vekst i de siste år, sier han.

– Borgstrøm har blitt en svært viktig medarbeider i AVCO og har vært en vesentlig faktor til AVCOs solide vekst de siste årene. Hennes prosessforståelse og evne til å formulere det vanskelige på en enkel måte, kommer både våre klienter og resten av våre ansatte til gode, sier Aurlien om den nye senioradvokaten.

Hagen har vært ansatt i Aurlien Vordahl & Co siden 2019, mens Borgstrøm har hatt firmaet som sin arbeidsplass siden 2017.

Hagen har særlig kompetanse innenfor plan- og bygningsrett, forvaltningsrett, tingsrett, entrepriserett og fast eiendom, i tillegg til betydelig prosedyreerfaring for flere instanser, opplyser AVCO.

Borgstrøm arbeider innenfor familie-, arve, og barnerett, og har i tillegg bred kompetanse innenfor arbeidsrett, hvor hun bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere. Hun har også prosedert for Høyesterett, opplyser advokatfirmaet i pressemeldingen.

I fjor opplevde firmaet både økt omsetning og resultat.

– Det skyldes dels strukturendringer i partnermodellen, men også forbedringer i tjenesteleveransene og at vi stadig blir bedre i driften av advokatfirmaet, herunder alle ansattes gode innsats, sa managing partner Aurlien til AdvokatWatch i slutten av mai.

Han var for øvrig selv i foreldrepermisjon høsten 2021.

– Resultatøkningen skyldes dels strukturendringer i partnermodellen, men også forbedringer i tjenesteleveransene og at vi stadig blir bedre i driften av advokatfirmaet

Rykker opp: – Han er en vesentlig faktor i advokatfirmaets solide vekst de siste årene

Ny partner i AVCO: – Styrker satsing på det forretningsjuridiske området 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch