AdvokatWatch

Seks rykker opp og blir senioradvokater i Kvale

Advokatfirmaet Kvale avslutter sommeren med seks interne opprykk.

Disse har blitt senioradvokater i Kvale. (Oppe f.v.) Christian Sønsteby, Stephanie Brungot og Sara Storøy. (Nede f.v.) Knut Ivar Steinhovden, Anders Nadheim og Susanne Hamre Skoglund. | Foto: Kvale

Advokatfirmaet Kvale deler nyheten om opprykkene på sine hjemmesider.

I Kvale har Christian Sønsteby, Stephanie Brungot, Sara Storøy, Knut Ivar Steinhovden, Anders Nadheim og Susanne Hamre Skoglund alle rykket opp og blitt senioradvokater.

«De har alle seks utmerket seg sterkt innen sine fagfelt, og vi er stolte over innsatsen de har lagt ned», skriver Kvale i pressemeldingen på sine hjemmesider.

Sønsteby holder til ved Kvales kontor i Ålesund og er den del av deres M&A-team. Han startet sin karriere i Sands i 2016, etter han fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen. I 2020 gikk han over til Kvale, hvor han startet som fast advokat. Den nye senioradvokaten har særlig kompetanse innen kommersielle kontrakter, selskapsrett og transaksjoner.

Brungot startet også sin karriere i Sands i 2016, etter hun fullførte sin jussutdanning ved Universitetet i Bergen. I 2018 jobbet hun en periode i Nordea, og ble samme år advokat i Sands. I 2020 gikk hun over til Kvale hvor hun ble fast advokat ved deres Ålesund-kontor. I Kvale er hun tilknyttet deres avdeling for bank og finans, samt corporate M&A.

Storøy rykker opp til senioradvokat i Kvales avdeling for arbeidsrett og tvisteløsning. Hun holder til ved Kvales kontor i Ålesund, hvor hun har vært siden 2022 da hun startet som fast advokat. Da gikk hun fra en stilling som fast advokat i Sands, som var der hun startet advokatkarrieren etter fullført master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen.

Fra Ålesund-kontoret rykker også Steinhovden opp til senioradvokat. Han startet som fast advokat i Kvale i 2020, etter han hadde vært fem år i Sands. Han startet i Sands etter han fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen i 2015. I Kvale er han tilknyttet deres faggruppe for fiskeri og havbruk.

Nadheim er tilknyttet Kvales insolvens- og restruktureringsavdeling i Oslo. Han har sin spesialkompetanse innen konkurs og restrukturering. Nadheim startet i Kvale som advokatfullmektig i 2016, etter fullført jusutdanning ved Universitetet i Bergen. I 2020 ble han fastadvokat, før han nå rykket opp til senioradvokat.

Fra Oslo rykker også Skoglund opp til senioradvokat. Hun startet i Kvale som advokatfullmektig i 2020 og ble fast advokat to år senere. Før hun gikk til Kvale var Skoglund advokatfullmektig i syv år i EY, hvor hun blant annet hadde perioder i New York. I Kvale er hun tilknyttet advokatfirmaets avdeling for skatt og corporate M&A, og har med seg erfaring fra både norsk og internasjonal selskapsrett.

Kvale-partner ser en økning i saker om advokatansvar: – Det er behov for mer spesialisert kompetanse

Ny advokatfullmektig i Kvale

Kvale og CMS Kluge deler rammeavtale på 25 millioner kroner

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch