AdvokatWatch

Henrik Taubøll blir partner i Haavind

Taubøll kommer fra stillingen som senioradvokat i eiendomsavdelingen til Wiersholm.

Henrik Taubøll er ny partner i Haavind. | Foto: Wiersholm

Det melder Estate Nyheter mandag morgen. Haavind har også bekreftet nysigneringen.

– Det er svært spennende å tre inn som partner i et av Norges fremste eiendomsmiljøer. Jeg gleder meg stort til å komme i gang. Det blir spennende og morsomt å jobbe videre med flinke folk jeg har kjent i mange år etter noen veldig fine år i Wiersholm, sier Taubøll, som tiltrådte mandag 8. august, i en kommentar.

Taubøll kom til Wiersholm i mars 2020, etter ett år som direktør for WeWork i Norden, Baltikum og Nederland. I Wiersholm har han i hovedsak arbeidet med eiendomsutvikling og transaksjoner.

Taubøll har også en fortid i Bahr, og var med på å stifte nettverket Ung i Næringseiendom og bransjeforeningen Proptech Norway.

– Taubøll har en solid profil som vil passe godt inn hos oss, og han har allerede utmerket seg ved å være en ledende advokat innen eiendom. Vi er glade for å ha Henrik med på laget, sier managing partner Preben Brecke i Haavind til Estate Nyheter mandag.

Haavind tetter dermed hullet etter Christian Bjørn-Hansen.

Tidligere i sommer forlot Bjørn-Hansen, som er spesialisert innen fast eiendom, firmaet etter 18 år og ble partner hos Schjødt.

I Wiersholm har de forståelse for at Taubøll nå tar steget over i en ny rolle, og ønsker ham lykke til videre, forteller Tom Rune Lian, partner og leder for advokatfirmaets eiendomsavdeling.

Schjødt henter ny partner 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch