Henrik Taubøll blir partner i Haavind

Taubøll kommer fra stillingen som senioradvokat i eiendomsavdelingen til Wiersholm.
Henrik Taubøll er ny partner i Haavind. | Foto: Wiersholm
Henrik Taubøll er ny partner i Haavind. | Foto: Wiersholm

Det melder Estate Nyheter mandag morgen. Haavind har også bekreftet nysigneringen.

– Det er svært spennende å tre inn som partner i et av Norges fremste eiendomsmiljøer. Jeg gleder meg stort til å komme i gang. Det blir spennende og morsomt å jobbe videre med flinke folk jeg har kjent i mange år etter noen veldig fine år i Wiersholm, sier Taubøll, som tiltrådte mandag 8. august, i en kommentar.

Taubøll kom til Wiersholm i mars 2020, etter ett år som direktør for WeWork i Norden, Baltikum og Nederland. I Wiersholm har han i hovedsak arbeidet med eiendomsutvikling og transaksjoner.

Taubøll har også en fortid i Bahr, og var med på å stifte nettverket Ung i Næringseiendom og bransjeforeningen Proptech Norway.

– Taubøll har en solid profil som vil passe godt inn hos oss, og han har allerede utmerket seg ved å være en ledende advokat innen eiendom. Vi er glade for å ha Henrik med på laget, sier managing partner Preben Brecke i Haavind til Estate Nyheter mandag.

Haavind tetter dermed hullet etter Christian Bjørn-Hansen.

Tidligere i sommer forlot Bjørn-Hansen, som er spesialisert innen fast eiendom, firmaet etter 18 år og ble partner hos Schjødt.

I Wiersholm har de forståelse for at Taubøll nå tar steget over i en ny rolle, og ønsker ham lykke til videre, forteller Tom Rune Lian, partner og leder for advokatfirmaets eiendomsavdeling.

Schjødt henter ny partner 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også