Tre inn og én advokat ut hos Grette

Grette har ansatt advokat Kristian Ellstrøm og advokatfullmektigene Kine Olsen og Katinka Winther Hjelt, mens advokat Adrian Sørbø Mathisen har forlatt firmaet.
Kristian Ellstrøm, Kine Olsen, Jacob S. Bjønness-Jacobsen og Katinka W. Hjelt. | Foto: Grette
Kristian Ellstrøm, Kine Olsen, Jacob S. Bjønness-Jacobsen og Katinka W. Hjelt. | Foto: Grette

Grette opplyser på LinkedIn at fast advokat Ellstrøm skal jobbe med eiendom, mens de to nyansatte fullmektigene Olsen og Hjelt skal jobbe med henholdsvis corporate og finans, og EØS-rett.

Ellstrøm kommenterer selv jobbskiftet i sosiale medier.

– Etter tre lærerike og interessante år i Ryger Advokatfirma kan jeg nå stolt og ydmykt annonsere at jeg starter et nytt kapittel på avdeling for eiendom i Advokatfirmaet Grette. Gleder meg til å jobbe med nye og eksisterende klienter, skriver han på LinkedIn.

Den nye Grette-advokaten har tidligere jobbet i Help Forsikring, Finansklagenemnda, Codex Advokat Oslo og da senest Ryger.

Ferdigutdannet i år

Både Olsen og Hjelt fullførte sine utdanninger tidligere i år, ved henholdsvis Universitetet i Oslo og Universitetet i Bergen.

Olsen har blant annet spesialisert seg innen selskapsrett, mens Hjelt har en internasjonal LL.M. fra Penn State University, hvor hun blant annet fordypet seg i kontraktsrett og internasjonal voldgift.

Grette blir begges første steg inn i bransjen etter endt utdanning.

Melder overgang til Haver

Adrian Sørbø Mathisen har forlatt Grette til fordel for Haver.

Mathisen var ferdigutdannet i 2018, og ble kort tid etter at han hadde fullført studiene ansatt i Grette. I august i fjor fikk han sin advokatbevilling. Nå forlater han firmaet etter nesten fire år.

Haver, som har hovedkontor i Stavanger, omsatte for 75,7 millioner kroner i fjor, en vekst på 13 prosent sammenlignet med 2020.

Grette-sjefen: – Våre valg ble ikke tatt ut av luften, det var bevisste og aktive prosesser. Nå ser vi at det har vært vellykket 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også