AdvokatWatch

Tine Wærsten blir daglig leder i Bull: – Vi ser behovet for å styrke ledelsen ytterligere

Wærsten, som har vært i Bull siden 2018, tiltrådte sin nye stilling 1. august.

Tine Wærsten har vært Chief Operating Officer i Bull siden 2018. | Foto: Bull

Det opplyser advokatfirmaet på LinkedIn fredag morgen.

– De siste årene har Bull hatt en god vekst i både ansatte og kunder, og vi ser behovet for å styrke ledelsen av firmaet ytterligere. Tine har hatt en sentral rolle i utvikling av Bull fra høsten 2018, og vi er veldig glade for at hun har takket ja til oppgaven og vil være med å løfte firmaet enda høyere i årene som kommer, sier Bull-partner og styreleder Stian Schilvold i en uttalelse fra firmaet.

Wærsten har i sin rolle som Chief Operating Officer siden 2018 vært ansvarlig for økonomi, HR, og marked og kommunikasjon.

Hun har også ledet mange av firmaets strategiske utviklingsprosjekter, vært rådgiver for styret, partnerne og advokatene, samt ledet forretningsstøtteteamet til Bull.

Nå får hun det helhetlige ansvaret for den daglige driften i Bull.

– Ny jobb på jobben. Gleder meg masse til fortsettelsen og tusen takk for tilliten, skriver Wærsten selv i et innlegg på LinkedIn.

I 2021 omsatte advokatfirmaet for 159 millioner kroner. Det er en økning på nesten 30 millioner kroner sammenlignet med 2020.

Wærsten fortalte i mai at Bull jobber etter tre pilarer.

– Vi har hatt fokus på å forbedre og videreutvikle leveransene våre, å rekruttere og utvikle de dyktige ressursene vi besitter, og å fortsette å jobbe med kulturbygging. Når du har en såpass høy veksttakt, er det viktig å holde på en god kjernekultur. Vi jobber systematisk med det, sa hun den gangen til AdvokatWatch.

– Vi tror at det skaper de gode økonomiske resultatene 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch