Utvider med to nye advokater

Advokatene Karoline Bjerke Wangberg og Arne Talsnes har fått jobb i Tveter og Kløvfjell.
Arne Talsnes og Karoline Bjerke Wangberg er nye advokat i Tveter og Kløvfjell. | Foto: Tveter og Kløvfjell
Arne Talsnes og Karoline Bjerke Wangberg er nye advokat i Tveter og Kløvfjell. | Foto: Tveter og Kløvfjell

Det deler Tveter og Kløvfjell selv på LinkedIn.

Karoline Bjerke Wangberg forlater sin rolle som juridisk rådgiver i avdelingen for HR og organisasjon i Indre Østfold kommune. Wangberg har jobbet for Indre Østfold kommune i over to år, og jobber samtidig som foredragsholder og konsulent gjennom sitt eget firma Wangberg konsulent.

Wangberg fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2009. Etter studiene startet hun som juridisk rådgiver i Vefsn kommune i Nordland, hvor hun senere fikk sin bevilling og ble advokat. Etter fire år i Vefsn kommune valgte Wangberg å forlate den offentlige sektoren og jobbet som advokat hos advokat Bjerke og i 2017 gikk hun til advokathuset Justisia, før hun i 2020 gikk til Indre Østfold kommune.

Nå returnerer hun til den private sektoren og vil i desember starte som advokat i Tveter og Kløvfjell. Wangberg jobber med kommunalrett og arbeidsrett, men har også erfaring innen blant annet familie- og arverett, og barnevernssaker.

Arne Talsnes vil tiltre rollen som advokat i Tveter og Kløvfjell neste uke, hvor han hovedsaklig vil jobbe fra deres avdeling på Eidsvoll. Talsnes kommer til Tveter og Kløvfjell fra sitt eget firma, som han har drevet selv i ni år.

Han har erfaring som eiendomsmeglerfullmektig og jobbet senere som daglig leder for Postbanken Eiendom. Han fullførte jusstudiene i 2007, og startet å jobbe som advokatfullmektig for advokatene Lagem & Storberget i 2009. Der fikk han sin bevilling i 2011, og ble advokat og partner i firmaet. I 2013 startet han sitt eget advokatfirma, som han har drevet frem til han nå går inn i Tveter og Kløvfjell.

Talsnes har også være forelever ved Høgskolen i Oslo og Akershus, hvor han ledet innføring i juridisk metode og forvaltningsrett. Han har blant annet erfaring fra personskadeerstatning, barnefordeling, reklamasjonssaker etter boligkjøp-/salg og eiendomsmegling.

Tidligere Telenor-advokat returnerer til telebransjen

Oppnevnt som bostyrer ved Oslo tingrett

Flere advokater på søkerlisten til dommerjobb

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også