AdvokatWatch

Utvider med to nye advokater

Advokatene Karoline Bjerke Wangberg og Arne Talsnes har fått jobb i Tveter og Kløvfjell.

Arne Talsnes og Karoline Bjerke Wangberg er nye advokat i Tveter og Kløvfjell. | Foto: Tveter og Kløvfjell

Det deler Tveter og Kløvfjell selv på LinkedIn.

Karoline Bjerke Wangberg forlater sin rolle som juridisk rådgiver i avdelingen for HR og organisasjon i Indre Østfold kommune. Wangberg har jobbet for Indre Østfold kommune i over to år, og jobber samtidig som foredragsholder og konsulent gjennom sitt eget firma Wangberg konsulent.

Wangberg fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2009. Etter studiene startet hun som juridisk rådgiver i Vefsn kommune i Nordland, hvor hun senere fikk sin bevilling og ble advokat. Etter fire år i Vefsn kommune valgte Wangberg å forlate den offentlige sektoren og jobbet som advokat hos advokat Bjerke og i 2017 gikk hun til advokathuset Justisia, før hun i 2020 gikk til Indre Østfold kommune.

Nå returnerer hun til den private sektoren og vil i desember starte som advokat i Tveter og Kløvfjell. Wangberg jobber med kommunalrett og arbeidsrett, men har også erfaring innen blant annet familie- og arverett, og barnevernssaker.

Arne Talsnes vil tiltre rollen som advokat i Tveter og Kløvfjell neste uke, hvor han hovedsaklig vil jobbe fra deres avdeling på Eidsvoll. Talsnes kommer til Tveter og Kløvfjell fra sitt eget firma, som han har drevet selv i ni år.

Han har erfaring som eiendomsmeglerfullmektig og jobbet senere som daglig leder for Postbanken Eiendom. Han fullførte jusstudiene i 2007, og startet å jobbe som advokatfullmektig for advokatene Lagem & Storberget i 2009. Der fikk han sin bevilling i 2011, og ble advokat og partner i firmaet. I 2013 startet han sitt eget advokatfirma, som han har drevet frem til han nå går inn i Tveter og Kløvfjell.

Talsnes har også være forelever ved Høgskolen i Oslo og Akershus, hvor han ledet innføring i juridisk metode og forvaltningsrett. Han har blant annet erfaring fra personskadeerstatning, barnefordeling, reklamasjonssaker etter boligkjøp-/salg og eiendomsmegling.

Tidligere Telenor-advokat returnerer til telebransjen

Oppnevnt som bostyrer ved Oslo tingrett

Flere advokater på søkerlisten til dommerjobb

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch