Leder for arbeidsrettsavdelingen i Haver rykker opp

Eli Sandanger, som leder arbeidsrettsavdelingen i Haver, blir partner i advokatfirmaet.
RYKKER OPP: Advokat Eli Sandanger. | Foto: Haver
RYKKER OPP: Advokat Eli Sandanger. | Foto: Haver

Hun blir tatt opp som partner fra 1. januar, opplyses det om i en pressemelding.

Sandanger kom til Haver i 2019, og har ledet firmaets avdeling for arbeidsrett siden 2020. Før hun kom til Haver, jobbet hun over ti år i juridisk avdeling for arbeidsrett i Equinor.

– Hun arbeider hovedsakelig med virksomhetsområdet arbeidsliv, men også innenfor kontraktsrett, tvisteløsning og prosedyre. Sandanger er spesialist innen arbeidsrett og har over 14 års erfaring med et bredt spekter av arbeidsretten, herunder med å bistå partene i arbeidslivet innenfor både den individuelle og den kollektive arbeidsrett, skriver Haver på sine nettsider.

Også Sigrun Sagedahl tiltrer som partner i arbeidsrettsavdelingen fra 1.november, noe AdvokatWatch meldte mandag i forbindelse med at hennes gamle arbeidsplass Projure har avviklet driften.

I Projure ledet hun faggruppen for arbeidsrett.

– Hun har særlig erfaring med rådgivning overfor energibransjen, maritime virksomheter og bygg- og anleggsbransjen.  Med mer enn 30 års erfaring som advokat i vår region, kjenner hun bransjenes utfordringer og muligheter, herunder har hun inngående kjennskap til rammevilkårene disse bransjene lever under, skriver Haver.

– I Haver Advokatfirma vil hun fortsette sitt virke både overfor sine eksisterende kunder og overfor Havers betydelige klientmasse.  Hun påtar seg rådgivningsoppdrag, forhandlinger og tvisteoppdrag innen arbeidsrett for både det offentlige, offentlig eide virksomheter og private bedrifter, skriver firmaet videre.

Arbeidsrettsavdelingen til Haver består nå av totalt seks advokater/advokatfullmektiger.

Avvikler forretningsjuridisk advokatfirma 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også