Thomas Berge blir partner og juridisk direktør i PSA Consulting

Slutter etter nesten 26 år i Elden Advokatfirma.
Thomas Berge | Foto: PSA Consulting
Thomas Berge | Foto: PSA Consulting

Thomas Berge blir partner og juridisk direktør i PSA Consulting, opplyser teknologi- og rådgivningselskapet i en pressemelding.

Berge har vært sentral i oppbyggingen av Elden Advokatfirma siden oppstarten i 1997 hvor han var advokat, assisterende managing partner og CTO.

Han har en MBA i økonomiske fag, forhandlinger og ledelse fra Heriot-Watt University I Edinburgh, i tillegg til å ha mastergrad i jus fra Universitet i Oslo.

– Berge har dybdekunnskap innenfor alle områder knyttet til juridiske IT-systemer, legal tech, og effektive støtteverktøy for advokater. I tillegg har han flere tiårs erfaring som praktiserende prosedyre-advokat og IT-leder, og han tilfører derfor omfattende kunnskap til PSA teamet. Han vil være tilgjengelig for kunder som senior rådgiver, senior prosjektleder, og i rollen som innleid CIO/CTO, skriver PSA Consulting i pressemeldingen.

PSA Consulting har kontorer i Oslo og Stockholm. Den norske avdelingen omsatte for 45 millioner kroner i fjor. Selskapet leverer i hovedsak tjenester til advokatfirmaer og inhouse advokatmiljøer.

Forsvarer dronesiktede

Elden-partner bistår utenlandsk klient som krever tilbaketrekking av artikkel i Økokrims fagblad Miljøkrim

Hun ble dømt for å ha kalt to politibetjenter «tullinger»: – Sjokkerte meg at domstolen hadde så lite tillit til meg som forsvarer 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også