Tre nye senioradvokater i Bull

Natalie Osenbroch Kallevik, Magnus Kristoffer Hagem og Ane Viken Sivertsen rykker opp ved nyttår.
Natalie Kallevik (t.v.) Magnus Hagem og Ane Viken Sivertsen har vært faste advokater i Bull. Ved nyttår blir de senioradvokater. | Foto: Bull
Natalie Kallevik (t.v.) Magnus Hagem og Ane Viken Sivertsen har vært faste advokater i Bull. Ved nyttår blir de senioradvokater. | Foto: Bull

Det melder Bull på LinkedIn.

Kallevik bistår privatpersoner med rådgivning, tvisteløsning og utarbeidelse av avtaler innen arv-, skifte- og familierett. Hun er dessuten tilknyttet faggruppen for konkurs og insolvens.

Hun har jobbet i Bull siden hun fullførte jusstudiet i 2018.

Hagem har vært ansatt siden 2019 og bistår klienter med utarbeidelse av avtaleverk, forhandlinger, tvisteløsning og rådgivning innenfor immaterialrett, media, underholdning og kultur, og eiendomsrett.

Innen eiendoms- og erstatningsrett jobber Hagem særlig med kontrakter og tvisteløsning i mangelssaker og ansvarssaker.

Sivertsen bistår privatpersoner med spørsmål innen arve- skifte- og familierett. Arve- og skilsmisseoppgjør, og opprettelse og tolkning av avtaleverk er noe av det som regelmessig ligger på Sivertsens bord.

Hun har også erfaring med offentlig skifte av dødsbo og skiftetvister, og er både bostyrer og advokat for arvinger i offentlige dødsbo.

Sivertsen kom til Bull i 2020, etter å ha vært advokatfullmektig i Albaran Advokat og dommerfullmektig hos Oslo byfogdembete.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også