Henter fra Schjødt og Wiersholm

Peter Tranvåg Skutvik og Kim Hellstrøm Christensen blir partnere i Agp Advokater.
Peter Tranvåg Skutvik (t.v.) og Kim Hellstrøm Christensen blir ved årsskiftet partnere i Agp Advokater. | Foto: Agp Advokater
Peter Tranvåg Skutvik (t.v.) og Kim Hellstrøm Christensen blir ved årsskiftet partnere i Agp Advokater. | Foto: Agp Advokater

Det skriver firmaet i et innlegg på LinkedIn.

Skutvik, som kommer fra partnerskapet i Schjødt, vil styrke firmaet innen bank og finans. Christensen, som har vært senioradvokat i Wiersholm, skal lede det som omtales som «vårt nye fokus mot spennende transaksjoner innen næringseiendom».

Som partner i Schjødt har Skutvik bistått klienter innenfor olje, gass og offshore. Han har erfaring som rådgiver for oljeselskaper, oljeserviceselskaper, private equity-selskaper og investeringsbanker, og arbeider primært med kommersielle kontrakter, fusjoner og oppkjøp, samt E&P-finansiering.

Han har også bakgrunn som internadvokat i datterselskaper av Royal Dutch Shell.

– Jeg har sett hva Agp har fått til siden de startet og de har overbevist. Nå ser jeg frem til å ta del i den videre reisen i et rendyrket transaksjonsadvokatfirma og styrke de videre med min kompetanse innen fremmedfinansiering, sier Skutvik i en pressemelding fra firmaet.

Christensen har som senioradvokat i Wiersholm vært medlem av firmaets faggruppe for næringseiendom, hvor han har særskilt erfaring med utleie av næringslokaler og alle typer eiendomstransaksjoner. Han har også erfaring med virksomhetsoverdragelser og bedriftsoppkjøp.

Han bistår også i forbindelse med problemstillinger knyttet til annen generell forretningsjus, som konkurs og tvangsrett.

– Første gang jeg satt min fot i lokalene til Agp, tenkte jeg at her må det være lett å trives som kollega og som kunde. Nå ser jeg frem til å styrke deres satsing på transaksjoner i næringseiendom, sier Christiansen i pressemeldingen.

Det var Finansavisen som omtalte de to signeringene først.

Dermed vil det være årsskiftet være åtte partnere i Agp Advokater.

– Siden vi startet Agp i januar 2020 har vi vokst raskt og blitt en betydelig aktør innen transaksjoner/M&A og kapitalmarkeder. Med Peter, Kim og Maria (Heiberg Styrvold, som kom i oktober) på laget styrker vi transaksjonsprofilen vår ytterligere. Nå gleder vi oss til å ta fatt på 2023 med mange nye ansatte og nye oppdrag, sier managing partner Lars André Gjerdrum i pressemeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også