Partneropptak hos Thallaug: Den ene rykker opp internt, mens den andre kommer fra Regjeringsadvokaten

Advokatfirmaet Thallaug på Lillehammer har tatt opp to ny partnere fra 1. januar.
Arne Johan Dahl og Ingrid Sandberg er nye partnere i Thallaug. | Foto: Thallaug
Arne Johan Dahl og Ingrid Sandberg er nye partnere i Thallaug. | Foto: Thallaug

De nye partnerne er Ingrid Klokk Sandberg og Arne Johan Dahl, opplyser advokatfirmaet i en pressemelding.

Sandberg har vært advokat i Thallaug siden 2020. Tidligere har hun jobbet som advokat i NHOs advokattjenester og Selmer, og dommerfullmektig i Oslo tingrett.

Hun har en mastergrad i rettsvitenskap fra UiB i 2009. Sandberg har spesialkompetanse innen arbeidsrett, entrepriserett og prosedyre, og bred erfaring fra både eiendomsrettslig og forretningsjuridisk bistand, opplyser Thallaug.

Dahl kommer til Thallaug etter sju år hos Regjeringsadvokaten. Han har også bakgrunn som advokatfullmektig i Wiersholm og dommerfullmektig i Oslo tingrett.

Dahl har en mastergrad i rettsvitenskap fra UiO i 2010, og mastergrad i juss og finans fra Universitetet i Oxford i 2011. Den nye partneren har møterett for Høyesterett, og har betydelig erfaring med rettssaker og rådgivning fra en rekke rettsområder, særlig selskapsrett, kontraktsrett, skatte- og avgiftsrett og offentlig rett.

– Vi er glade for å få to svært dyktige advokater med solid og variert bakgrunn inn i partnerskapet. De vil bidra med kompetanse som er svært aktuell for våre klienter, og er verdifulle tilskudd til vårt fagmiljø, sier daglig leder Aslak Rund, som viser til at begge de nye partnerne har lokal forankring.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også