Thommessen henter ny shipping- og offshoreadvokat

Emilie Christiansen starter som senioradvokat i Thommessen, etter like under fire år i Skuld. 
NY JOBB: Emilie Christiansen er ny senioradvokat i Thommessen. | Foto: Thommessen
NY JOBB: Emilie Christiansen er ny senioradvokat i Thommessen. | Foto: Thommessen

Det deler Thommessen på LinkedIn. 

– Det er en glede å ønske Emilie Christiansen velkommen som ny senioradvokat i vårt shipping- og offshoreteam, skriver advokatfirmaet.

Emilie Christiansen kommer til Thommessen fra Skuld, hvor hun har jobbet i like under fire år. I Skuld, som er et marineforsikringsselskap, startet hun som advokat og senior skadeansvarlig. Det siste året har hun jobbet som assisterende nestleder og advokat. 

Christiansen er kvalifisert som engelsk og norsk advokat. Hun jobber også som ekstern sensor i engelsk kontraktsrett ved Universitetet i Oslo. 

Thommessens nye advokat har også bakgrunn fra Wikborg Rein, hvor hun startet som advokatfullmektig i 2012. Hun jobbet der i seks år ved deres shipping- og offshoreavdeling. 

Christiansen har erfaring fra å bistå redere, befraktere, verft, sjøforsikringsselskaper med kontraktsrettslige problemstillinger og forhandlinger, samt tvisteløsning, rettsaker og voldgiftsprosesser i England og Norge. 

– Thommessen har et sterkt shipping- og offshoreteam som jeg gleder meg til å være en del av. Jeg gleder meg til å bidra med min bakgrunn og erfaring, i tillegg til å utvikle min egen kompetanse, slik at vi sammen kan fortsette å gi de beste rådene til våre klienter, sier Christiansen i innlegget på LinkedIn. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også