DLA Piper forsterker forsikrings- og tvisteløsningsteamet – henter partner fra Glittertind

Mohsin Ramani er ny partner i DLA Piper, med virkning fra 1. februar. Han skal lede advokatfirmaets nordiske forsikringsgruppe.
NY PARTNER: Mohsin Ramani blir en del av partnerskapet til DLA Piper. | Foto: DLA PIper Norway
NY PARTNER: Mohsin Ramani blir en del av partnerskapet til DLA Piper. | Foto: DLA PIper Norway

Ramani kommer fra stilling som assosiert partner i Glittertind hvor han har vært siden 2017. Han har også bakgrunn som internadvokat i Norsk Hydro, samt advokatfullmektig i Wiersholm.

Ramani har særlig erfaring med kommersielle tvister relatert til aksje- og selskapsrettslige forhold, erstatningskrav samt forsikringssaker. Mohsin har også en rekke styreverv og er medlem av Advokatforeningens hovedstyre, opplyser DLA Piper i en pressemelding.

Han skal lede DLA Pipers nordiske forsikringsgruppe.

DLA Piper hentet i fjor høst partnerne Tage Brigt A. Skoghøy og Ørjan Salvesen Haukaas fra Simonsen Vogt Wiig. Dette mener advokatfirmaet markerte en tydeligere og mer spisset satsing på kompleks tvisteløsning.

– Denne satsningen forsterker vi ytterligere nå. Ramani har solid erfaring med å håndtere store tvister i både inn- og utland for norske kunder, og han ønsker å bidra til ytterligere utvikling i DLA Piper sammen med Skoghøy og Haukaas, sier managing partner Kjetil Haare Johansen.

– Ramani har ytterligere sterk kompetanse og profil på forsikringsrett, noe som gjør oss betydelige sterkere også på forsikringsrett i Norge og i Norden. Det er med stor glede vi ønsker han velkommen som partner i DLA Piper, legger han til.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også