Dalan henter partnere fra Schjødt og Finanstilsynet

Kristian Bårseth og Erik Landa tiltrer som partnere i Dalan.
NYE PARTNERE: Erik Landa (t.v.), Kristian Bårseth og Carl Philip Fleischer blir en del av partnerskapet til Dalan i Oslo.
NYE PARTNERE: Erik Landa (t.v.), Kristian Bårseth og Carl Philip Fleischer blir en del av partnerskapet til Dalan i Oslo.

Det gjør også Carl Philip Fleischer, som AdvokatWatch har omtalt tidligere. Han kom fra Arntzen de Besche, og er allerede i gang hos Dalan.

– Dette er høyt kvalifiserte advokater som vil styrke vår kompetanse innenfor skatt, merverdiavgift, kontraktsrett og entreprise. Rekrutteringen er en del av vår strategi om faglig tyngde og ivaretagelse av klientenes interesse, sier styreleder Håkon Mathiesen i en pressemelding.

Kristian Bårseth kommer fra stilling som advokat hos Schjødt, og blir partner i Dalan fra 20. februar. I Schjødt var han en del av firmaets prosedyreavdeling. Han har også bakgrunn fra Lovavdelingen i Justisdepartementet og fra Domstoladministrasjonen. Videre har han fem års erfaring som dommerfullmektig og konstituert lagdommer.

– Jeg ser veldig frem til å begynne i Dalan og der kunne arbeide med et vidt spenn av saker innenfor erstatnings- og kontraktsrett, verdipapirhandel og forsikringsrett. Dalan er et solid firma hvor jeg kan få nytte av min erfaring samtidig som firmaets klienter gis spesialisert bistand innenfor det som etterspørres. Det gjelder også i faget prosedyre for domstolene, hvor jeg både har prosedyreerfaring som advokat og erfaring som dommer, sier Bårseth.

Landa på sin side blir partner 1. mai i år. Han kommer fra verdipapiravdelingen i Finanstilsynet, og har tidligere vært senioradvokat i Grettes corporate- og finansavdeling, og advokat i KPMG, Wiersholm og EY. Ifølge Dalan har han lang erfaring som advokat med bistand til klienter innen selskapsrett og merverdiavgift.

I Finanstilsynet har han ledet arbeidet med gjennomføring av endringer i verdipapirhandellovens regler om flagging og gjennomføring av Markedsmisbruksforordningen (MAR) og MiFID II, opplyser Dalan.

– Jeg er veldig glad for nå å kunne få muligheten som partner i Dalan. Firmaet har en spennende profil og jeg tror min erfaring innen merverdiavgift og skatt vil kunne gi synergier overfor firmaets eiendomsklienter. Jeg tror også min spisskompetanse på de nye reglene for blant annet utstedere i MAR vil kunne være et spennende satsingsområde, sier Landa.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også