Erik Engeland og Christina Fahle er nye partnere i Magnus Legal

Engeland og Fahle har begge «utmerket seg faglig og har en sterk relasjon til mange av våre viktigste klienter», skriver advokatfirmaet i en pressemelding.
NYE PARTNERE: Erik Engeland og Christina Fahle. | Foto: Magnus Legal
NYE PARTNERE: Erik Engeland og Christina Fahle. | Foto: Magnus Legal

Nyheten har advokatfirmaet publisert på sine sider.

– Jeg setter stor pris på tilliten jeg har fått, og muligheten til å bli partner i et spennende advokatselskap som er langt fremme på digitale flater. Vi vokser stadig og jeg har god tro på 2023, selv om det er stor uro og usikkerhet i verden. Det er i tøffe tider det er viktig å se mulighetene, og se fremover, sier advokat Engeland i en uttalelse.

Han har jobbet med arbeidsrett, lønn/personbeskatning og trygd i mer enn 25 år. Engeland jobbet i Magnus Legal fra 2007 til 2010, da han etablerte egen advokatpraksis. I 2018 returnerte han til firmaet.

Engeland arbeider i dag med arbeidsrett, skatt og selskapsrett, samt tilstøtende rettsområder, opplyser Magnus Legal på sine hjemmesider.

Fahle ble en del av Magnus Legal da Advanced Solutions fusjonerte med advokatfirmaet i 2015. Hun har 17 års erfaring med internasjonal skatterådgivning og arbeider i dag hovedsakelig med internasjonale arbeidsforhold, skatteplikt for selskaper og personbeskatning.

– Jeg er heldig som har funnet et fagområde som er gøy, og som fortsatt er like spennende. Jeg har store forventninger til 2023. Vi skal fortsette med den gode kvaliteten vi leverer for våre kunder, og fortsette det gode arbeidet med å være den beste arbeidsplassen. Å få tillit som partner og få være med å videreutvikle dette, er utrolig spennenende, sier advokat Fahle i pressemeldingen fra firmaet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også