Rasmussen & Broch henter ny partner fra Simonsen Vogt Wiig

I fjor sommer mistet advokatfirmaet tre partnere. Nå har de fylt en av rollene med Øyvind Grøneng, som har vært i Simonsen Vogt Wiig de siste seks årene. 
BLIR PARTNER: Øyvind Grøneng forlater sin rolle som assosiert partner i Simonsen Vogt Wiig og blir partner i Rasmussen & Broch. | Foto: Rasmussen & Broch
BLIR PARTNER: Øyvind Grøneng forlater sin rolle som assosiert partner i Simonsen Vogt Wiig og blir partner i Rasmussen & Broch. | Foto: Rasmussen & Broch

Det deler firmaet på sine nettsider. 

– Vi har gleden av å meddele at advokat Øyvind Grøneng har trådt inn i partnerskapet i Advokatfirmaet Rasmussen & Broch, skriver firmaet. 

I fjor sommer mistet Rasmussen & Broch tre partnere, som da gikk til advokatfirmaet HLT. Nå har de fylt en av partnerrollene med Grøneng. 

Grøneng kommer til Rasmussen & Broch fra Simonsen Vogt Wiig, hvor han har jobbet siden 2017. Han startet i Simonsen Vogt Wiig som advokat, og ble senere senioradvokat og sist assosiert partner. Etter under ett år som assosiert partner, forlater han nå Simonsen Vogt Wiig og blir en av åtte partnere i Rasmussen & Broch. 

Han har også bakgrunn fra Wikborg Rein, hvor han jobbet som advokatfullmektig fra han var ferdigutdannet i 2017 til han startet i Simonsen Vogt Wiig. 

Grøneng har spesialisering innenfor maritim virksomhet, sjørett og forsikringsrett. Han har også erfaring med tvisteløsning og prosederer saker både for domstolene og i voldgift. 

Rasmussen & Broch holder til i Bergen, og huser totalt ni advokater. I fjor klatret firmaet fra en niendeplass til en syvende plass på listen over de ti største på Vestlandet. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Photo: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Photo: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også