Han drømmer om å bli advokat, men håper drømmen må settes på vent

Håvar G. Jenssen har allerede fått en liten forsmak på advokattilværelsen. 
SISTESKANSE: Håvar G. Jenssen (i rosa) har voktet buret til Fredrikstad over 200 ganger. | Foto: Christoffer Andersen / NTB
SISTESKANSE: Håvar G. Jenssen (i rosa) har voktet buret til Fredrikstad over 200 ganger. | Foto: Christoffer Andersen / NTB

Jensen har nylig vært på treningsleir med Fredrikstad. Fotballklubben endte i fjor på 10. plass i OBOS-ligaen, norsk fotballs nest øverste nivå, og har blant annet hatt spanske Marbella som tilholdssted under årets oppkjøring.

Den 193 centimeter høye keeperen har passert 200 kamper for laget fra plankebyen. De siste årene har han i tillegg kombinert fotballkarrieren med jusstudier ved Universitetet i Tromsø, skriver lokalavisen Fredrikstad Blad.

Han tar studiene som fjernstudier, og er nå inne i sitt fjerde år. Keeperen er godt fornøyd med at han ligger an til å fullføre studiene på normert tid.

Mellom treningene i Spania, har han brukt tid på å lese pensum.

26-åringen er godt fornøyd med studievalget, og røper overfor avisen at han særlig har sansen for selskapsrett, bygg- og entrepriserett, samt aksjeloven.

– Jeg har fått jobbe litt med gjengen hos Lex Advokater i Fredrikstad, og de har lært meg utrolig mye. Så drømmen er vel at jeg skal få jobbe mer med den gjengen etter hvert, sier Fredrikstads rutinerte sisteskanse til avisen.

Selv om han gleder seg til å fullføre studiene, håper Jenssen at det er en stund til han skal over i en ny karriere. Han har fortsatt ambisjoner på fotballbanen og drømmer om en tilværelse som proff i utlandet.

– Jeg bør jo ha ti år igjen av karrieren, så det er fortsatt mulig å få til et eventyr. Det har vært drømmen siden jeg var liten, og det er det fortsatt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også