DLA Piper med fem nye partnere, deriblant tre fra Sands

DLA Piper i Norge henter fem nye partnere innenfor immaterialrett og teknologi, skatt og corporate.
NYE PARTNERE: (F.v.) Stig Nordal, Ingvar Gjedrem, Gisle Edvard Årnes, Ketil Sellæg Ramberg og Fredrik Klebo-Espe. | Foto: DLA Piper Norway
NYE PARTNERE: (F.v.) Stig Nordal, Ingvar Gjedrem, Gisle Edvard Årnes, Ketil Sellæg Ramberg og Fredrik Klebo-Espe. | Foto: DLA Piper Norway

De fem er Ingvar Gjedrem, Fredrik Klebo-Espe, Stig Nordal, Gisle Edvard Årnes og Ketil Sellæg Ramberg, opplyser DLA Piper i en pressemelding.

Gjedrem kommer fra stilling som director i Advokatfirmaet PwC. Han har tidligere jobbet i både KPMG Law og EY. Ifølge DLA Piper har Gjedrem mange års erfaring med å bistå norske og internasjonale selskaper med nasjonale og internasjonale skattespørsmål. Han har særlig erfaring med å bistå norske multinasjonale selskaper med å håndtere deres skatterisiko og etablering av egnet selskaps- og finansieringsstruktur, ifølge pressemeldingen.

Klebo-Espe returnerer til DLA Piper som han forlot i oktober 2021, til fordel for KPMG Law hvor han har vært partner. Han rådgir norske og internasjonale klienter ved kjøp og salg av virksomhet. Videre bistår han med etterfølgende integrasjon og omorganisering, samt generell selskapsrettslig rådgivning, forteller DLA Piper.

Nordal kommer fra partnertilværelse i Sands hvor han har bygget opp og ledet teknologi- og innovasjonsgruppen i advokatfirmaet. Han har erfaring med vekstselskaper innenfor teknologisektoren, særlig software-, medtech- og biotech-selskaper. Hans juridiske spesialområder er skatterett, selskapsrett, kapitalforvaltning og finansiering, informerer DLA Piper.

Årnes kommer også fra partnertilværelse i Sands. Han er spesialist innenfor kontraktsforhandlinger, utarbeidelse av kontrakter samt tvisteløsning i slike kontraktsforhold. I 2018 og 2019 ledet han arbeidet med å revidere IKT Norge sine standardavtaler og han var medlem i referansegruppen for DIFI som gjennomførte revisjonen av Statens Standardavtaler, heter det i pressemeldingen.

Til slutt blir også Ketil Sellæg Ramberg partner i DLA Piper, også han kommer fra partnerskapet i Sands. Ramberg rådgir norske og internasjonale klienter innenfor høyteknologi, informasjonsteknologi, e-handel, markedsføring og medie- og underholdningsindustrien. Han bistår med kommersialisering av teknologi og innovasjon, der den underliggende teknologien er en immateriell rettighet, opplyser DLA Piper.

Nordal, Årnes og Ramberg tiltrer som partnere med virkning fra 3. april, mens Gjedrem og Klebo-Espe tiltrer i løpet av våren.

Managing partner Kjetil H. Johansen mener DLA Piper, med alle partnerrekrutteringene den siste tiden, er godt rustet til å møte markedets og klientenes etterspørsel etter forretningsjuridisk rådgivning.

– Med en ny partnerbølge nå i andre kvartal styrker vi oss betydelig innenfor corporate, skatt og teknologirett, sier han.

Ifølge AdvokatWatchs opptelling er 7 av 37 partnere i DLA Piper kvinner, som gir en andel på 18,9 prosent. Med fem nye mannlige partnere inn senkes prosenten til 16,7 prosent. Johansen sier DLA Piper i Norge har en ambisjon om å øke andelen kvinnelige partnere i Norge, og samtidig øke andelen kvinner i ledende stillinger gjennom 2023.

– Selv om vi nå rekrutterer inn fem mannlige partnere, så er vi bevisste på å opprettholde en god kjønnsbalanse i firmaet som helhet og blant firmaets partnere, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også