– Jeg er begeistret for muligheten til å få anvendt kompetansen jeg har opparbeidet meg i oljeservice og fornybarindustrien videre i Haavind

Gisle Grønlie blir en del av Haavinds offshore-, industri- og energiteam.
BLIR SENIOR COUNSEL: Gisle Grønlie. | Foto: Haavind
BLIR SENIOR COUNSEL: Gisle Grønlie. | Foto: Haavind

Det skriver advokatfirmaet på sine hjemmesider.

Han får tittelen Senior Counsel, seniorrådgiver.

– Jeg er begeistret for muligheten til å få anvendt kompetansen jeg har opparbeidet meg i oljeservice og fornybarindustrien videre i Haavind, uttaler Grønlie, som omtaler Haavind som «et naturlig valg» for ham.

Grønlie har vært juridisk leder i ulike deler av oljeserviceselskapene Technip, FMC og TechnipFMC. Nå kommer han fra Magnora, et norsk industriselskap innen ivndkraft og solkraft. Haavind er glad for å ha kapret Grønlie.

– Han vil ytterligere styrke vår sterke posisjon i energiverdikjeden, både innen olje og gass, de nye grønne næringene, og de mer klassiske energikildene, sier partner Christopher Sveen, som leder satsingen på feltet.

I Haavind skal Grønlie fortsette å bistå offshorebransjen og fornybarbransjen, samt tilstøtende områder innen de grønne næringene. Han kommer blant annet til å bistå kunder med strategiske innkjøp og leveranser, ulike samarbeidskonstellasjoner og allianser, prosjektgjennomføring, kontraktsadministrasjon og tvisteløsning, samt i ulike investeringsprosjekter og transaksjoner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også