DLA Piper gjør to signeringer

Mariana Magalhães Chapei forlater Sands og går til DLA Piper, hvor hun skal jobbe med IP og teknologi. I tillegg returnerer Emma Bruin Coulthard til DLA Piper som advokatfullmektig.
NYE ANSETTELSER: Emma Bruin Coulthard (t.v.) og Mariana Magalhães Chapei er de nyeste tilskuddene i DLA Piper. | Foto: DLA Piper
NYE ANSETTELSER: Emma Bruin Coulthard (t.v.) og Mariana Magalhães Chapei er de nyeste tilskuddene i DLA Piper. | Foto: DLA Piper

Det deler DLA Piper på LinkedIn. 

Mariana Magalhães Chapei har de siste to årene jobbet i Sands, hvor hun har vært en del av deres avdeling for teknologi. Før det jobbet hun i over ti år Brasil og San Francisco. I løpet av de årene jobbet hun som advokat og blant annet som juridisk rådgiver i PayPal. 

Nå går Chapei til DLA Piper Norway, hvor hun skal jobbe med IP og teknologi. DLA Piper skriver at hun primært jobber innen teknologi- og finansektoren. Chapei går inn i stillingen som untenlands senioradvokat i IPT-avdelingen. 

I tillegg til Chapei har DLA Piper en ny advokatfullmektig på plass. Emma Bruin Coulthard fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2020 og startet i DLA Piper året etter. I 2022 gikk hun til EY, hvor hun har vært i ett år før hun nå returnerer til DLA Piper. Her vil hun bli en del av deres avdeling for bank og finans. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også