Silje Flugheim Heggestad og Kristine G. Celius blir partnere i Tollefsen

Advokatfirmaet utvider dermed partnergruppen fra tre til fem partnere.
BLIR PARTNERE: Silje Flugheim Heggestad (til venstre) og Kristine G. Celius blir partnere i Advokatfirmaet Tollefsen fra 1. juli. | Foto: Advokatfirmaet Tollefsen
BLIR PARTNERE: Silje Flugheim Heggestad (til venstre) og Kristine G. Celius blir partnere i Advokatfirmaet Tollefsen fra 1. juli. | Foto: Advokatfirmaet Tollefsen

Det opplyser Advokatfirmaet Tollefsen i en pressemelding.

– Vi er svært begeistret, og jeg er stolt og glad for å få med meg så dyktige advokater som advokat Heggestad og advokat Celius i partnergruppen, sier styreleder Jan Tollefsen, som selv grunnla Advokatfirmaet Tollefsen i 1990.

Heggestad kom til firmaet som fullmektig i 2015 og ble advokat i 2017. 

Hun leder firmaets arbeid med konkurs- og bobehandling, og er også tilknyttet forretningsgruppen. Heggestad jobber også med kontrakt- og selskapsrett, samt arbeidsrett, opplyser advokatfirmaet i pressemeldingen.

Celius har vært ansatt som advokat i Tollefsen siden 2017. Hun leder forretningsgruppen, og jobber i tillegg med fast eiendom og tingsrett.

At de to advokatene blir partnere med virkning fra 1. juli er «en del av vår kontinuerlige satsing på høy fagkompetanse og en naturlig utvidelse av ledergruppen vår», skriver advokatfirmaet i torsdagens pressemelding.

– De har begge imponert meg med sin innsats og faglig innsikt og forslag til løsninger. Med å utvide partnergruppen med Heggestad og Celius på laget, så ser jeg lyst på fremtiden til advokatfirmaet, uttaler styreleder Tollefsen.

Advokatfirmaet har i dag 15 ansatte og kontorer i Sogndal og Førde.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også