Geir Sviggum blir ny managing partner i Wikborg Rein

Tar over etter sommerferien.
NY MP: Geir Sviggum er ny managing partner i Wikborg Rein. | Foto: Wikborg Rein
NY MP: Geir Sviggum er ny managing partner i Wikborg Rein. | Foto: Wikborg Rein

Det som kanskje har ligget i kortene en stund blir nå bekreftet. Geir Sviggum erstatter Finn Bjørnstad som managing partner i Wikborg Rein, skriver Dagens Næringsliv. Bjørnstad har hatt rollen siden 2015.

Sviggum forteller til avisen at han ikke tror på noen ny retning for Wikborg Rein, når han overtar lederansvaret i advokatfirmaet etter sommeren.

– Det ville ikke ha vært troverdig om jeg kom inn og gjorde store endringer, for jeg har som styreleder vært veldig involvert i diskusjoner om retningen de siste årene, sier han.

Sviggum startet som advokatfullmektig i Wikborg Rein i 2003, rett etter at han var ferdig med studiene på Universitetet i Bergen.

Han ledet Wikborg Reins Shanghai-kontor i perioden 2008-2013 og var leder for firmaets internasjonale virksomhet fra 2012-2016, opplyser Wikborg Rein på sine nettsider.

På spørsmål fra Dagens Næringsliv om hvorfor partnerkollegiet gikk for han som ny managing partner, svarer Sviggum:

– Det har vært en grundig prosess der firmaets valgkomite har gjort sonderinger og drøftinger både i Norge og utlandet. Så ble det til at jeg ble spurt for noen måneder siden. Jeg er opptatt av at det skal være ønsket av partnerne og jeg hadde ikke gått inn i noen kampvotering.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også