Går til Nova

Jan Bender gir seg i Crawford & Company etter fire år og blir advokat i Nova. 
NY JOBB: Jan Bender blir advokat i Nova, som i dag holder til i 3. etasje i Roald Amundsens gate 6 | Foto: Google Street View/Privat
NY JOBB: Jan Bender blir advokat i Nova, som i dag holder til i 3. etasje i Roald Amundsens gate 6 | Foto: Google Street View/Privat

Det deler han selv på LinkedIn. 

– Det blir et nytt og spennende kapittel etter en fantastisk tid i pappapermisjon med min lille sønn, skriver han. 

Jan Bender har de siste fire årene jobbet i Crawford & Company. Han har også seks års erfaring som eiendomsmeglerfullmektig fra Eiendomsmegler 1 og senere Eie Eiendomsmegling.

Nå går han til advokatfirmaet Nova, hvor han blir deres nye advokat. Han deler selv på LinkedIn at han primært vil jobbe innenfor eiendomsrett, tvisteløsning og garantirett, i tillegg vil Bender arbeide med oppdrag innenfor idrettsjus, selskapsrett og arbeidsrett. 

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene, og benytter samtidig anledningen til å takke min forrige arbeidsgiver Crawford & Company og gode kollegaer der for fire og et halvt år med godt samarbeid, masse tillit og uvurderlig læring og erfaring, skriver Bender. 

Nova holder i dag til i 3. etasje i Roald Amundsens gate 6, men i desember skal firmaet flytte til Wergelandveien 1-3, hvor de får 500 kvadratmeter i 9. etasje. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også