Sands henter nye ansatte til flere kontorer

I løpet av august har Sands fått inn flere nye ansatte. Nå er også to nye advokater på plass. 
NYE ADVOKATER: Ragnhild Berg Nilsen (t.v.) og Ingvill Hellenes har denne måneden startet i Sands. | Foto: Sands
NYE ADVOKATER: Ragnhild Berg Nilsen (t.v.) og Ingvill Hellenes har denne måneden startet i Sands. | Foto: Sands

Ingvill Hellenes og Ragnhild Berg Nilsen er de to nye advokatene hos Sands. Hellenes er ansatt som senioradvokat ved Sands sitt kontor i Tønsberg, og Nilsen har startet som advokat i Oslo. 

Hellenes har bakgrunn fra Oslo Advokatkontor og EY, hvor hun hos sistnevnte har vært de siste ni årene. Siden oktober 2021 har hun jobbet som senior manager i EY, før hun nå blir senioradvokat. I Sands er hun tilknyttet deres faggruppe for næringseiendom, og vil primært jobbe med eiendomsrett. 

Med bakgrunn fra Elden og Thommessen, går Nilsen nå til Sands. Der blir hun en del av deres avdeling for konfliktløsning og prosedyre, og entreprise. Hun har erfaring med offentlige anskaffelser, compliance, sanksjoner mot Russland, økonomiske straffesaker, alminnelig strafferett og ulike former for tvisteløsning.

Tidligere denne måneden startet også Kristian Fredheim som ny senioradvokat ved deres kontor i Tromsø og Børge Nygårdshaug som ny partner i Oslo. 

I tillegg til de nye advokatene har Sands ansatt Kari Selbekk, Jonas Botillen, Maria Elveheim, Anna Berthelsen Lagaard, Jacob Weidemann, Brage Tannvik Skei, Monica Teige og Iris Sørenssen som nye advokatfullmektiger i august. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også