Kjersti Borgen er ny partner i Bull

Nysigneringen kommer fra stilling som specialist counsel i Wikborg Rein.
PARTNER: Når Kjersti Borgen nå forlater Wikborg Rein til fordel for Bull, får hun samtidig en ny tittel. | Foto: Bull
PARTNER: Når Kjersti Borgen nå forlater Wikborg Rein til fordel for Bull, får hun samtidig en ny tittel. | Foto: Bull

Kjersti Borgen er ny partner i Bull hvor hun blir en del av advokatfirmaets faggruppe på arbeidsrett. 

Borgen, som har vært i Wikborg Rein siden 2018, har jobbet med arbeidsrett og tvisteløsning i over 15 år. Hun har fungert som advokat for både private og offentlige, samt internasjonale arbeidsgivere, organisasjoner og foreninger. Hun har også vært oppnevnt som varadommer i Arbeidsretten siden 2017, opplyser Bull.

– Borgen har solid arbeidsrettskompetanse og en personlighet som passer godt inn hos oss i Bull. Vi har hatt en strategisk satsning for å styrke vår faggruppe for arbeidsrett, og har utvidet gruppen med flere ressurser siste året. Blant annet fikk Jørgen Burdal internt opprykk til partner ved nyttår, sier leder for faggruppen på arbeidsrett og partner i Bull, Anette Mellbye, i en pressemelding.

Borgen ble specialist counsel i Wikborg Rein ved årsskiftet. Hun har tidligere også jobbet som advokat i Tekna og internadvokat med fagansvar for arbeidsrett i Gjensidigekonsernet.

– Nå ser jeg veldig frem til å bli en del av Bull og bidra til videre vekst her. Bull er et veldig spennende firma, med kjerneverdier som jeg kjenner meg godt igjen i. Så dette er jeg helt sikker på at blir veldig bra, sier hovedpersonen selv.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også