Sindre Aaserød gir seg som managing partner i Ryger: – Han har stått i stormen

Kim André Svenheim overtar som ny managing partner i Ryger.
NY MP: Kim André Svenheim er ny Managing Partner i Ryger | Foto: Ryger
NY MP: Kim André Svenheim er ny Managing Partner i Ryger | Foto: Ryger

Sindre Aaserød gir seg som managing partner i Ryger etter å ha vært i rollen i over fire år. Det skriver styreleder Erik Myking i en melding som er lagt ut på firmaets nettsider.

– Han har stått i stormen, strukturert selskapet, og lagt det godt til rette for en ny MP, skriver Myking om Aaserød.

Kim André Svenheim overtar som managing partner i advokatfirmaet. Han kom til Ryger som senioradvokat i 2017, og ble partner to år senere. Svenheim, som holder til ved Rygers kontor i Bergen, har tidligere jobbet i Kyllingstad Kleveland Advokatfirma, samt Sjødin, Meling & Co. 

– Vi er trygge på at Svenheim er rett person til å lede selskapet fremover. Vi skal bli en enda sterkere og en tydeligere aktør i vårt marked, skriver Myking om den nye managing partneren.

Svenheim arbeider i hovedsak med arbeidsrettslige spørsmål, kontraktsrett, tvisteløsning og prosedyre. Myking viser til at Svenheim blant annet har vært prosessfullmektig for Bitcoins Norge i i det mediaomtalte gruppesøkmålet anlagt av kryptobørsens tidligere kunder.

– Bitcoins-saken er et godt bilde på Svenheims evne til å håndtere større, komplekse saker innenfor ulike fagområder, mener Myking.

Ryger fikk i fjor et minusresultat på 10,3 millioner kroner. Myking bekreftet overfor AdvokatWatch at nedgangen skyldes nedleggelse av Oslo-kontoret og partnerfratredener gjennom året.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også